2777
2789
عنوان

اختلال او سی دی ocd وسواس فکری عملی

260 بازدید | 6 پست

سلام و وقت بخیر🌸
من دو سال پیش خیلی گریه میکردم و آنقد حالم از رفتار ها و افکار مکرر و ناخواسته ام بد بود که در اینترنت با توجه به علائمم و آزمون تست او سی دی متوجه شدم اختلال ocd (وسواس فکری،عملی) دارم و حتی تا اونجایی که یادم میاد از کودکی هم داشتم مثلا در شش،هفت سالگی به خاطر افکاری که اذیتم میکرد به روی پایم ضربه میزدم در حدی که درد می گرفت
یا الان هم من به اجبار برای خودم شرط میزارم و به خودم اجبار میکنم تا یه کار مسخره رو که میدونم که غیر منطقیییی هست رو انجام بدم و کل روز رو درگیر فکر های مکرر و ناخواسته ای هستم که دوست ندارم بهشون فکر کنم ولی اصلااا دست خودم نیست و این افکار در طول سال تحصیلی نمیگذاشت روی درس هایم تمرکز کافی داشته باشم و امسال اصلااا اونجوری که دلم میخواست درس نخوندم ولی با این وجود خداروشکر هنوز معدلم از ۱۹ و ۹۳ به پایین نیومده البته اون هفت صدم رو قطعا اگه تمرکز داشتم گرفته بودم.
من چهار سال پیش خیلی روی تمیزی خودم و محیط اطرافم حساس شدم به خصوص در دوران کرونا،به طوری که هر هفته همه چیز را میشستم مثل مداد و خودکار و هرچیزی که استفاده میکردم و همینطور دوست نداشتم به اشیائی که دیگران دست زدند دست بزنم یا اون ها از وسایل من استفاده کنند
 الآن هم در این مورد حساس هستم ولی یکمی بهتر شدم
و همینطور مدام سر جلسه امتحان یه سوال را چندین بار چک میکنم تا حدی که زمان آزمون تمام میشه. در واقع همه چیز را خیلی زیاد چک میکنم.
روی ترتیب رنگ ها و چینش وسایلم هم حساس هستم و گاهی از نظر من همه چیز باید صاف و مرتب باشه.
موقع نماز خواندن مدام تمرکزم را از دست میدم و حس میکنم یک قسمت از نمازم را جا انداخته ام و مجبور به دوباره خواندن آن میشم.
و هرکاری رو با روش و اصول خودم انجام میدم و حتما باید یکی تاییدم کنه و بگه همه چی خوبه تا من راضی باشم.
و همینطور ناخودآگاه نگرانی های بی جا برای خودم میسازم و
به خاطر افکار منفی ای که در مورد همچی دارم و دست خودم نیست باعث میشه خیلی خیلی شب ها کابوس آن افکار را ببینم و چندین وقت ترس از این داشته باشم که خواب هایم نکنه اتفاق بیافته.(این کابوس ها و افکاری که کنترلشون دست خودم نیست و نمیتونم از ذهنم بیرونشون کنم و هی تکراررر میشن منو بیشتر از هرچیزی عذاب میده)
من خیلی خیلی خیلی از این اوضاع خودم خسته و ناراحتم و کسی درکم نمیکنه😔 هرچقدر به مامان و بابام میگم من اختلال ocd دارم و بریم پیش روانشناس یا روانپزشک بریم، میگن الکی حساس شدی و چیزی نیست.
اونایی که مثل من هستین به نظر شما چه کاری انجام بدم؟
ممنون🌹

🙂🍃

منم دارم. جدیدا فهمیدم یعنی خودم متوجه نبودم و الان فهمیدم که این عدم قطعیته که اذیتم می کنه. یعنی وقتی چیزی رو می شورم دوباره تکرارش می کنم چون معزم مطمئن نمیشه که تمیزه. اگه کسی راهکاری داره بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر مقدور هست به روانکاو مراجعه کنید که پروسه طولانی هم داره که نیاز به تلاش و بردباری داره

بنده مستندی در همین باره دیده بودم

برای حلش باید گام برداری، کتاب خواندن، مستند دیدن، خودکاوی و تلاش برای یافتن ریشه ها و مراجعه به متخصص گام های هست که باید بردارید.

موفق باشید☘️☘️

چند سالته؟ نمیتونی تنها بری دکتر؟ یا با خاله ای دوستی کسی

۱۵ سالمه

نه چون قبول کردن بریم و یکبارم اون هفته رفتیم پیش روانشناس ولی تاثیری نداشت و همش حرفای انگیزشی بود

🙂🍃

منم مثل توعم دقیقا همین مشکلات و دارم 

یه لحظه انگار داشتی خودمو می گفتی 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍