2777
2789
عنوان

بارداری

305 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من۳ساله جلوگیری طبیعی داشتم بچم وارد۳سال میشه قبلا تنبلی تخمدان داشتم ازوقتی زایمان کردم پریودم مرتب شده بود دوسه ماه اقدام داشتم ولی جدی نبود ماه قبل اقدام جدی داشتم بعد الان ۶روزه پریودم عقب انداختم صبح بی بی چک زدم منفی بود گذاشتم تو دسشویی ظهر پریود شدم بی بی چک هاله داشت اشتباهه یا چی؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
آزمایش خون بده

پریودشدم جواب بی بی چک بعد چندساعت درسته؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما باردار شدین؟نوشته بودین میخوایین ای وی اف کنین با اون باردار شدین یا طبیعی شد؟

سلام عزیزم من باردار شدم ولی ای وی اف منفی شد طبیعی شدم

سلام چطوری خوبی .همیشه میام تایپکت ببینم هستی ی ن.خیلی وقته نمیای انگار 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
سلام چطوری خوبی .همیشه میام تایپکت ببینم هستی ی ن.خیلی وقته نمیای انگار

سلام عزیزم قرربونت تو چطوری؟گاهی وقتا میام یه سرمیزنم گلم چخبر؟چیکارمیکنی؟

سلام عزیزم قرربونت تو چطوری؟گاهی وقتا میام یه سرمیزنم گلم چخبر؟چیکارمیکنی؟

فدات درگیر بچه ها انقد اذیت میکنن ک‌دیکع. خودمو یادم رفته

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
فدات درگیر بچه ها انقد اذیت میکنن ک‌دیکع. خودمو یادم رفته

به به چه درگیری قشنگی😍چندتا بچه داری گلم؟

به به چه درگیری قشنگی😍چندتا بچه داری گلم؟

دوتا پسر .دوقلو هستن

دوتا پسر .دوقلو هستن

ماشالله خدا حفظشون کنه زیرسایه پدرومادر عزیزم