2777
2789
عنوان

افغانیاا😐😐😐

264 بازدید | 31 پست

نمیخام تاپیک سیاسی بشه وحرفای زشتی زده بشه. 

ولی چه وضعشههه چراانقدربی چشم وروعن؟ 

توروزروشن رفتن خونه عمم دزدی عمم ازسرکاراومده دیده همه طلاهاشوجمع کردن ببرن😐😐😐پسرعمم بیرون ازخونه بوده وقتی میادخونه میخادجلوشونوبگیره طلاهارونبرن باچاقومیزنن به دستش😐😐😐😐خدابرسه به دادمون.. ماتازه توروستاییم

امروزسخت بود، فرداسخت تره..ولی پس فرداروزقشنگیه. خیلیافرداعصرمیمیرنـ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اونجا ورودشون ممنوع نشده؟

نه تازه اینجاکارگرن 

خیلیاامسال تریاک کاشت میکردن ازایناکارمیکشیدن

دیگه خیلی دارن جرم و جنایت میکنند تو کشور ولله بالله ما نژاد پرست نیستیم ولی با وجود این مهاجمین امنیتمون خیلی به خطر افتاده از دزدی بگیر تا آدم ربایی و تجاوز و .....رو به راحتی انجام میدن کاش فکر اساسی برای اخراجشون بشه 

دیگه هزینه های سنگین اقامتشون که افتاده گردن ما ایرانی ها بماند

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
نگران نباش عزیزم تا پایان این سال باید کلا از ایران برن دیگه موندنشون غیر قانونی هست و به زودی ایران ...

خدادکنه هر بار از این حرفا میزنن ولی اراده و عملی پشتش نیست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
چند تا کاربر افغون تو نی نی سایت هست الان میان جیغ و داد راه میندازن که شما نژاد پرست هستید.

نی نی سایتم گرفتن😐😂