2777
2789
عنوان

بعد یکسال شوهرم 🥲

447 بازدید | 21 پست

درست یکسال پیش برج ۶ تاپیک زدم راجع به پیامکایی ک تو گوشی شوهرم دیدم و هیچ جوره زیربار نرف. اونموقع باردار بودم ماه اخر. الان بچم ۱۱ ماهشه و دیشب فهمیدم شوهرم خیلی لاشیه🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم واست :)

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

خیانت

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
دیشب ب من گفت میرم سرکار. فهمیدم رفتن باغ پارتی

بهش گفتی

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

دیشب گفتم تصویری زنگ بزن گفت نت ندارم . فقط بهش فهموندم فهمیدم . قرار بوده تا صبح باشن میبینه من شک کردم زود میاد. ۱۲ اومد خونه من خودم زدم ب خواب. کسس خونمون بود نمیشد بحث کنیم.