2777
2789

من پارسال هم برای رزق و روزی خریدم هم برای پیشرفت شغل هم برای تعویض خونه ( برای هر کدوم جدا گانه خریدم )

برای رزق و روزی طلا خریدم

برای تعویض خونه یه اینه خریدم که ببرم خونه جدید

برای پیشرفت شغلم وسایل کارم و خریدم

تا همین امروز فقط ضرر دادم

طلا گم کردم چند تا طلام‌شکست

از کار بیکار شدم

خونه هم‌که نتونستیم عوضش کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال هم برای رزق و روزی خریدم هم برای پیشرفت شغل هم برای تعویض خونه ( برای هر کدوم جدا گانه خری ...

منم اولین باره میخوام انجام بدم نمیدم جواب بده یا نه

زمینی داریم نیاز به پولش داریم گفتم به نیت فروشش بگیرم

منم اولین باره میخوام انجام بدم نمیدم جواب بده یا نهزمینی داریم نیاز به پولش داریم گفتم به نیت فروشش ...

نمیدونم چی بگم

من خودم آدم معتقدی هستم رو همه چیز حساسم به عقاید دیگران احترام میزارم تا به حال یک ریال پول حروم و ناحق تو زندگیم نیومده اما ضرری که تو این یه سال دادم تو کل زندگی ۳۸ سالم ندادم اینایی که گفتم نمونش بود

مثلا وسیله نو اکبند برای خونه میخریدم در عرض ۲۴ تا ۴۸ ساعت خراب میشد جوری که یا باید قیدش و میزدیم یا کلی پول تعمیرش و میدادیم

دقیقا یک ساله دنبا خونه هستیم به هر دری میزنیم جور نمیشه

کل طلا هامو میزارم وسط ماشین بفروشیم خونه رو بفروشیم وام بگیریم  و پس انداز مونو بزاریم نمیتونیم ۱۰ متر خونه اضافه کنیم