2777
2789
عنوان

همزاد

151 بازدید | 23 پست

تو طالعم همزاد افتاده چجوری دفعش کنم؟

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طالع بین تو اینستا

از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان مخصوصا شبها موقع خواب با صدای کم دور کننده ی جن و سحر و شروبدیا که از موانع ازدواج بعضی دخترانه،همزاد رو همه دارند میتونی کشف مطلب بزنی و از خدا بخوای تو خواب دلیل و راه حل مشکل رو بهت نشون بده چند روش و شرایطش تو تاپیک آخرم هست  

برا منمحتی گفته همزاد کافر داری

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان مخصوصا شبها موقع خواب با صدای کم دور کننده ی جن و سحر و شروبدیا که از موانع ازدواج بعضی دخترانه،همزاد رو همه دارند میتونی کشف مطلب بزنی و از خدا بخوای تو خواب دلیل و راه حل مشکل رو بهت نشون بده چند روش و شرایطش تو تاپیک آخرم هست  

عزیزم شما ب طلسم اعتقاد داری ؟؟؟بنظرت واقعا طلسم کار میکنه؟

طلسم وجود دارده و کسی که طلسم میکنه کارش با جن و شیطانه هرگر سراغ ساحر نرید که جن و شیطان به زندگیتون می‌اندازه و بعدا صد تا مشکل و مریضی ایحاد میشه سعی کنید با قرآن درمان کنید

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره ،یس،اذان مخصوصا شبها موقع خواب با صدای کم دور کننده ی جن و سحر و شروبدی ...

به خاطر کراشم و آینده بهش گفتم برا بگیره ولی گفت همزاد داری به خاطر اون نمیتونی به کراشت برسی باید دفعش کنی و طلسم قرآنی

طلسم وجود دارده و کسی که طلسم میکنه کارش با جن و شیطانه هرگر سراغ ساحر نرید که جن و شیطان به زندگیتو ...

کسی که عاشقش بودم رفته .......

خیلی از خدا کمک خواستم و هیچ !!!!!!

روز ب روز دارم آب میشم 

ب مرز جنون رسیدم 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
به خاطر کراشم و آینده بهش گفتم برا بگیره ولی گفت همزاد داری به خاطر اون نمیتونی به کراشت برسی باید د ...

نه دعانویس ها و جادوگران، چیزی میگن که دوباره بهشون مراجعه کنی اول کشف مطلب بزن ببین واقعا مشکلت چیه