2777
2789
عنوان

سه تا بیبی چک هاله دار دوتا منفی یعنی چی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4696 بازدید | 46 پست
انشالا که بارداری عزیزمبرو آزمایش بده خیالت راحت بشهفعلا کار سنگین نکن،گرمیجات نخور

انشاا..فردا یا پیفردا میرم اگه پری نشدم 

برام دعا کن گلم🥺

احتمال داره باردار باشم؟شماهم اینجوری بودی؟

من تقریباً خیلی برام پیش اومده ببین یه چیزی بهت میگم 

خودم یه مشکل خاص دارم که به صورت طبیعی باردار نمی‌شم و باید حتماً قرص بخورم که پریود بشم حالا قرصامو خوردم پریود بشم بعدش دیشب نه پریشب یه لک صورتی دیدم لکش یه ذره زیاد بود مثل اول پریودی ن نوار گذاشتم همش احساس می‌کردم داره ازم خون میاد ولی می‌رفتم می‌دیدم خون نبود حالت خونابه بود پیش خودم گفتم شاید غیر ممکن ممکن شده بیبی چک گذاشتم منفی بود ‌دونم چرا پریود نمی‌شم هر کاری می‌کنم نگرانم ان شاءالله که باردار باشم نمی‌دونم ته دلم یه امید دارم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم قبلش چی بیبی زده بودی؟یعنی قبل ۹روز

نه نزدم اصلا

چون چندماه قبلش تجربه سقط داشتم.سرقبلی اینقدر بی بی چک گذاشتم.و منفی نشون میداد.آزمایش رفتم و رو مرز بود.دیگه میترسیدم بی بی چک بذارم دوباره منفی نشون بده

من حتی برای جاریم پیش اومده که بیبی چک مثبت بوده اما حامله نبوده اصلاً کلاً بیبی چک خطا می‌زنه من یه بار واسه من حال انداخت ولی اشتباه بود البته شما چون چند تا بیبی چک زدی و هاله داشته احتمالاً بارداری ان شاءالله که باردار باشی عزیزم

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
انشاا..فردا یا پیفردا میرم اگه پری نشدم برام دعا کن گلم🥺احتمال داره باردار باشم؟شماهم اینجوری بودی؟

برات از ته قلبم دعا میکنم،خودم چشم انتظاری کشیدم برای بچه میدونم چقدر سخته❤🫂

من با بی بی منفی باردار بودم،باور کن بعداز آزمایش بتا از روی کنجکاوی باز بی بی چک زدم باز منفی بود لامصب😁

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چون گفتم برا ازمایش زوده قرار بود امروزم بیبی بزنم اگه هاله انداخت برم ازمایش ولی وقتی دیدم دوتا زدم ...

من یهفته مونده به موعد رفتم آزمایش دادم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من تقریباً خیلی برام پیش اومده ببین یه چیزی بهت میگم خودم یه مشکل خاص دارم که به صورت طبیعی باردار ...

الهی

انشاا...این ماه باردا باشیم هر دوتامون�🥹

من نه پریودیام خداروشکر منظمه

سیکلام ۲۶یا ۲۷روزس 

ولی تو پنج ماه اخیر یه بار ۳۰روزه بوده

ولی ایندفعه با امروز میشه ۳۱روز از پریود قبلیم

واقعا؟چند روز بعد موعدت ازمایش دادی؟

من یه کم دیر آزمایش دادم چون احتمال بارداری نمی‌دادم از دوهفته که گذشت خواستم بادکش تخمدان بندازم گفتم حالا یه ازمایش بدم شاید باردار باشم،دیدم بعله باردارم

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩