2777
2789

من روز اول و سوم تاخیر، بیبی چک روژان زدم هاله انداخت دورو قبل موعدم مارک درکا زدم اونم هاله انداخت

البته هر سه تاشون بعد ده دقه الی یه ربع هاله داد

ولی امروز که روز چهارمه تاخیرمه بیبی مدیکور ناشتا زدم منفی بود اگه خیلی خیلی زوم میکردی شاید یه کوچولو هاله خیلی ریز داشت بعد دو ساعت ناشتا نبودم و بیبی روژان زدم و منفی شد 🥺🥺نظرتون چیه؟برا شما همچین اتفاقی افتاده که بتا دادین و باردار باشین؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله بارداری عزیزم برو از بده

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

یالقاح دیرصورت گرفته یااینکه به همین زودی پری لعنتی میاد ..بنظرم تا ۵روز دیگه صبرکن اگه زدی ومثبت شد که هیچ ولی اگه هاله انداخت یامنفی شد دیگه منتفیه

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
چرا این همه بی بی زدی ولی نرفتی ازمایش

چون گفتم برا ازمایش زوده قرار بود امروزم بیبی بزنم اگه هاله انداخت برم ازمایش ولی وقتی دیدم دوتا زدم و منفی شد 

گفتم حتما باردار نیستم ولی تعجله چرا سه تای قبل هاله داشت؟🥺 

واقعا؟منم امیدوار بودم که باردار باشم ولی دوتا بیبی منفی امروز منو به شک انداخت🥺

آره

خب اگ شک داری ازمایش بده ولی جات بودم چند روز دیگ تست میزدم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀