2777
2789
عنوان

دوست دارید راجب چیا حرف بزنید

70 بازدید | 10 پست

من با کسی زیاد حرف نمیزنم گاهی اوقات دوستامو میبینم تنها چیزی که میتونم راجبش حرف بزنم سریالایی که دیدم یا اهنگاییه که گوش میدم دیگه راجب هیچ چیزی نمیتونم حرف بزنم خوشم نمیاد از زندگی روزمرم حرف بزنم یا راجب ایندم به کسی بگم میترسم پشیمون شم از حرف زدن ولی حس میکنم طرف مقابلم خوشش نمیاد یعنی حرف نزنم بهتره؟

چطوری یه بحث رو باز میکنید؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یعنی اینکه تو درونگرایی و خیلی هم حس مثبتی به خودت نداری و اعتماد بنفست پایینه

خودمم حس میکنم به احتمال زیاد درون گرا باشم

قبلنا شنونده ی خوبی بودم میزاشتم طرف از زندگیش بگه ولی الان دیگه حوصله ندارم خسته میشم زود

به جز چه خبر دیگه چه خبر هیچی ندارم بگم 

مگه این که بشینم از صبح تا شب فیلم تعریف کنم 

مثلا تو درمورد چه موضوعی باهات حرف بزنن خوشحالت میکنه؟بهم ایده بده

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ببخشید رک گفتم

نه بابا هانی این حرفا چیه تا حدودی راست میگی💕

سریال . آهنگ . احوال پرسی . بحث سر ی چیز مسخره . جنگ 😅😑.عشق و علاقه (همینطوری) . داستان و اینا

خب پس خوبه 

همیشه احساس میکردم آدمی ام که حرف زدن باهاش حال نمیده

خودمم حس میکنم به احتمال زیاد درون گرا باشمقبلنا شنونده ی خوبی بودم میزاشتم طرف از زندگیش بگه ولی ال ...

ویفه تو که نیست بفهمی طرف دوست داره از چی باهاش حرف بزنی

آدمی که حرف زدن باهاش رو دوست داشته باشی خودش حرف پیش میاد بزنین

اینکه حرف پیش نمیاد یعنی چیز خاصی نداری

فیلم و سریال هم چون خودت دوست داری

منم همیشه دوست دارم در مورد فیلمهایی که دیدم حرف بزنم

ویفه تو که نیست بفهمی طرف دوست داره از چی باهاش حرف بزنیآدمی که حرف زدن باهاش رو دوست داشته باشی خود ...

چه خوب گفتی☺😂🙌

راست میگی واقعا مرسی لاو💕