2777
2789
عنوان

کسایی که سقط کردن بیان لطفا

80 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم جواب بدید

بچه ها چند ماه پیش رابطه داشتم.

بعد از اون هم نرمال پریود میشدم.

این ماه قرار بود ۱۵ پریود شم.

اما نشدم تا الانه.

الان که رفتم دستشویی دیدم یه لخته‌ی سفید مثل توپِ کوچیک سفید رنگه. 

از یکی پرسیدم گفت ساک حاملگی کوچولو و سفیده.

نمیدونم جنین یعنی توی ساک بوده؟

از یه پیشگویی که تقریبا همه‌ی گفته هاش واقعیه پرسیدم گفت باید بری دکتر مرحله‌ی تولد و تشکیل جنین شکل نمیگیره.

کمی تو گوگل سرچ کردم یعنی حاملگی پوچ هست مال من؟

الانم کمر و شکمم درد میکنه.

این یه هفته هم پاهام و شکمم و شونه هام درد میکردن

وقتی پیشگو هم میگه برو دکتر یعنی برو دکتر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقعیت ندارم میخوام بدونم جنین توی ساکه یا ساک جفته

اینو ما نمیتونیم بگیم

حتی میتونه بافت باشه یا ترشح سفت شده یا کیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
موقعیت ندارم میخوام بدونم جنین توی ساکه یا ساک جفته

اگر حضوری نمیتونی بری دکتر حداقل تلفنی با متخصص زنان صحبت کن.... یسری دکتر ها بصورت تلفنی کمک میکنن 

به هر حال دکتر تخصص‌شع حتما میتونه کمکت کنه

برو دکتر سونو بده اگه سقط باشه بقایا امکان داره مونده باشه ،ساک بارداری باید همراه جفتش خارج بشه یه ...

دقیقا مال من فقط یه کیسه سفید خیلی کوچولو بود. اما کنارش چیزی نبود

دقیقا مال من فقط یه کیسه سفید خیلی کوچولو بود. اما کنارش چیزی نبود

اگه سقط بوده باشه  یعنی جفت مونده که اینو سونو مشخص میکنه ،اگه مونده باشه هم خطرناکه برای خودت ،شایدم سقط نبوده چیز دیگه ای بوده در کل اینطور مواقع حتما باید سونو بشی