2777
2789

الان من بخوام توی سایت تامین اجتماعی درخواست بازنشستگی بدم؟ برای کارفرما نامه یا پیامک میره؟

از زمانی که درخواست میدم چقدر طول میکشه؟ که اون نامه یا پیامک بره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان من بخوام توی سایت تامین اجتماعی درخواست بازنشستگی بدم؟ برای کارفرما نامه یا پیامک میره؟از زمانی ...

خیر پیامک نمیره.

فقط طبق قانون اونا باید دیگه لیست بیمه ی شما رو رد نککد

خیر پیامک نمیره.فقط طبق قانون اونا باید دیگه لیست بیمه ی شما رو رد نککد

نامه چی؟ براشون ارسال نمیشه؟

خب من نامه ای که تامین میده. که میارم شرکت میدم. که ترک کار رو میزنه و بعد میبرم. که حقوق بازنشتگی به جریان بیفته.

منظورم اینکه تا اون زمان به شرکت یا کارفرما نامه یا پیامکی میره؟

یعنی از زمانی که اقدام می کنم توی سایت تامین. شرکت متوجه میشه؟ یا نه؟

بعدش شما توی برنامه درخواست میدید و مدارک رو بارگذاری می کنید. بعدش چندبار هم باید مراجعه ی حضوری به ...

بله توی سایت تامین اجتماعی . اون تب چهارم. بازنشستگی. بعد گزینه درخواست بازنشستگی . 

فقط میخوام بدونم من الان اقدام به ثبت در سایت کنم. کارفرما متوجه میشه؟ بهش نامه و پیامک میره؟

نامه چی؟ براشون ارسال نمیشه؟خب من نامه ای که تامین میده. که میارم شرکت میدم. که ترک کار رو میزنه و ب ...

ببین من خودم سال پیش بازنشسته شدم.

نامه ی ترک کار لازم نبود. پیامک یا نامه هم برای کارفرما نمیره. فقط باید توی لیست بیمه ترک کار بزنند که معلوم شه دیگه شاغل نیستید.

برای من مراحل اینطور بود سال پیش

ببین من خودم سال پیش بازنشسته شدم.نامه ی ترک کار لازم نبود. پیامک یا نامه هم برای کارفرما نمیره. فقط ...

اول ممنون که از تجربیاتتون گفتید.

و اینکه توی سایت ثبت کردید؟

از زمانی که ثبت کردید چقدر زمان برد؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم

و باز هم ممنون که وقت میزارید

اول ممنون که از تجربیاتتون گفتید.و اینکه توی سایت ثبت کردید؟از زمانی که ثبت کردید چقدر زمان برد؟ببخش ...

بله توی سایت ثبت کردم. حدود دو سه ماه طول کشید برای من تا حقوقم برقرار شد