2777
2789

تو کلاس باهم دیه رفع اشکال میکردیم نوبت منم شد رفتم گف تو اینستام بفرس بگم همش هم نگام میکرد منم پی دادم اینستا خلاصه فالوم کرد فالوش کرد ...استوری میذاشتم ریپلای میزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه بم گف استایلت جذبم کرده خیلی بوی خوبی داری و.....و گف وارد رابطه شیم حالا من هنوز جواب ندادم بودم بش گفته از استایلت عکس خستگیم بره من الان چیکار کنم قبول کنم نکنم البته نود نخاسته گف فقد قدی بده

تو کلاس باهم دیه رفع اشکال میکردیم نوبت منم شد رفتم گف تو اینستام بفرس بگم همش هم نگام میکرد منم پی ...

خب

اعتماد کردن شرط اوله🙃هاردان دوشسن کمک الرم ولی گوزومنن دوشسن بی دفعنیخ دوشدون🔥

من باشم خودم رو به نشنیدن میزنم

از مدل حرف زدنش این حس القا شد که دنبال رابطه واقعی نیست و چند صباحی میخواد باهات خوش باشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
تا اینکه بم گف استایلت جذبم کرده خیلی بوی خوبی داری و.....و گف وارد رابطه شیم حالا من هنوز جواب نداد ...

چن سالش میشه؟

اعتماد کردن شرط اوله🙃هاردان دوشسن کمک الرم ولی گوزومنن دوشسن بی دفعنیخ دوشدون🔥

من باشم خودم رو به نشنیدن میزنماز مدل حرف زدنش این حس القا شد که دنبال رابطه واقعی نیست و چند صباحی ...

و گف تنوع طلب نیسم دوستت دارم و چون کارشم یجوره که کلا اطرافش دختر زیاده ولی ت جلساتمون خیلی مغرور و جدی هس اما ت جلسه هم همش حواسش بود بعضی وقتا ک نگام میکرد یادش میرف یهو صحبت با یه مکث دوباره شروع میکرد...

و گف تنوع طلب نیسم دوستت دارم و چون کارشم یجوره که کلا اطرافش دختر زیاده ولی ت جلساتمون خیلی مغرور و ...

والا نه به اون درخواستش نه به این مغروری و توجه کردن🤔

اگه خواستی وارد رابطه بشی از همین اول وا نده وگرنه زود هم ازت زده میشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

من یه استاد داشتم از دوستم خوشش اومد

یه روز یه خانمی اومد دانشگاه به دوستم گف خانم فلانی من یه لحظه میتونم مزاحمتون بشم

خلاصه بهش گفته بود خواهر فلانیم و از شما خوشش میاد میخواد اگه امکان داره یه مدت با هم در تماس بشین 

دوستم به شدت خوشحال شد ولی بروز نداد جلوش

الانم خیلی ساله ازدواج کردن و بچه دارن

اون مشخص بود هدفش ولی خدایی استاد شما رو نمیدونم

درخواست دوستی ممنوع...

والا نه به اون درخواستش نه به این مغروری و توجه کردن🤔اگه خواستی وارد رابطه بشی از همین اول وا نده و ...

حالا من یه کاری داشتم قرار شد تلفنی زنگ بزنم ب موسسش بعد چن روز پی داد گف مریض بودم شماره خدمو میدم لطفا ب کسی نده فقد میخام خدت داشته باشی از یه طرف مغروره از یه طرفم اینجوریه و حتی گف اخلاق منو کسی ندیده ک اینجور خوبم از هرکسی بپرسی میگ سگ اخلاقه النم موندم دیع یه خواسته هم داره میگ تا3شب ان باش چت کردن بات جذابه  و منم نمیتونم تا اون موقع ان باشم..