2777
2789
عنوان

هنوزم دوستش دارم

88 بازدید | 4 پست

سلام من تقریبا 14سال پبش تو جمع خانوادگی با یک پسری آشنا شدم ک منجر به دوستی شد و رفته بین ما علاقه به وجود اومد تا اینکه بعد از سه سال از من خواستگاری کرد و میدونستم اگ اون موقع جواب مثبت میدادم زندگیمون دوام نمی آورد آخه خیلی با پدرش درگیری داشت کار درستی نداشت مقصر منم بودم ک با کسی مشورت نکردم جواب منفی دادم ولی بازم باهم موندیم 14سال طول کشید الان یک سالی هست ک جدا شدیم اما قبلش بهش گفتم ک تو اوضاعت بهتر شده چرا نمیای خواستگاری میگه نمیشه حرف حرف تو باشه خلاصه اینه ک من هنوزم دوستش دارم خیلییییی هم مغروره بنظرتون چه کار کنم ؟؟

کاری نکن

۱۴ سال میدونسته برای ازدواج نمیخوادت و باهات همینجوری ادامه داده

اگه اونموقع ۱۸ سالت بوده الان ۳۲ سالت شده

و درگیر اونی؟

جنگ ایران و عراق ۸ سال طول کشید! این زمان چیزی حدود دو برابر اونه

یعنی الان میتونستی یه بچه حداقل ۷ ساله داشته باشی از اون ازدواج

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموشش کن کسی ک ۱۴سال عمرتو ب پاش گذاشتی و هیچ حرکتی نزد حتی وقتی اوضاعش خوب شد نیوومد خاستگاری یا نمیخادت یا بهونه اورد دیگ دلیل دیگ ایی نداره واقعا دیگ اگ بخادت اون باید حرکتی بزنه انقد ب غرور این پسرا بها ندید مگه ما دخترا غرور نداریم ؟اگ اون دوستت داشته باشه اینبار میاد خاستگاری و نیاز نیس تو کاری کنی پس بیخیال باش لطفاا

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔