2777
2789
عنوان

هدف دوم تیک خورد🤩💪

151 بازدید | 21 پست

هدف دومم هم تیک خورد😍

شدم ۵۶ کیلو💃

خوشحااااااالمممممم😍😍😍

کسایی که تصمیم به کاهش وزن دارید از همین الان اراده کنید،نگم از حس اعتماد به نفس و انگیزه ای که بعد از کاهش وزن دارید ،خیلی حس خوبیه😁

من چون از اول خیلی پرخور نبودم خیلی برام سخت نبود فقط چند روز اول سخته بعد عادت میکنید.

چیزایی که خیلی به من کمک کرد حذف قند مصنوعی بود،قند و شکر ،نبات،شکلات،بیسکوییت، کیک ،و حذف هله هوله و فست فود ،غذامم اینجوریه که نون و برنج و هر غذایی که بپزیم میخورم ولی با کالری شماری دقیق .

شما هم تجربیاتتون را بگید زیباها 🤩

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

چه خوببببب افرین چه قدر کالری مصرف میکردی در روز؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

عزیزمممم😍❤️‍🩹

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوببببب افرین چه قدر کالری مصرف میکردی در روز؟

بیشتر ۱۰۰۰ نمیشه،یعنی الان دیگه بیشتر از این نمیتونم بخورم

بیشتر ۱۰۰۰ نمیشه،یعنی الان دیگه بیشتر از این نمیتونم بخورم

اهان افریننننننننننن لاووووووو ایشالا تاپیک هدف بعدیتو ببینم تو میتونیییی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خوبه، می تونی به طور دقیق راجب رژیمت بگی؟

بله عزیزم

اولین کاری که کردم کالری شماری بود،هر چیزی که میخوام بخورمو وزن میکنم و تو کالری شمار مانکن میزنم و حواسم هست بیشتر از کالری مجازم نشه،کالری مجاز من ۱۲۰۰ هست ولی من بیشتر ۱۰۰۰ نمیخورم.

قدم دوم حذف کامل فست فود و چیپس و پفک بود ،من قبلا خیلی هله هوله میخوردم مثلا به جا ناهار یه بسته چیپس میخوردم ،و مصرف شکلات و شیرینی جاتمم تقریبا زیاد بود که کامل حذفش کردم و الان تنها شیرینی ک میخورم روزی دو سه تا خرما با چای.

این چیزایی ک گفتم علاوه بر کاهش وزن باعث شد پوستم صاف و روشن شه و پریودمم خیلی منظم شده.

رژیم با سالم خوری و حذف هله هوله و قند مصنوعی علاوه بر کاهش وزن ،روی سلامت کبد و پوست و مو و هورمون ها خییلی تاثیر داره ،چیزی ک به عینه دیدم

مثلا راجب اینکه برنج چند قاشق میخوری ؟

برنج در حد ۱۲۰ گرم ،بخوای قاشقی حساب کنی حدود ۸ بشه فک کنم،ولی نه اینجور که هفته ای دوبار ،هر وقت برنج داشته باشیم میخورم ولی خیلی کم،نون لواشم صبحانه ها ۴۰ گرم

بله عزیزماولین کاری که کردم کالری شماری بود،هر چیزی که میخوام بخورمو وزن میکنم و تو کالری شمار مانکن ...

آها ممنونم بابت توضیحاتتون، چون من هم قصد دارم فقط دو کیلو کم کنم در واقع در اقدام هستم.

راستی می توتم بپرسم قدتون چنده ؟

برنج در حد ۱۲۰ گرم ،بخوای قاشقی حساب کنی حدود ۸ بشه فک کنم،ولی نه اینجور که هفته ای دوبار ،هر وقت بر ...

آها من هم مثلا ناهار معمولا ۷ قاشق میخورم اما در مورد نون به تردید افتادم و نمی‌دونم دقیقا چقدر بخورم تا راحت تر وزن کم کنم، راستی شما صبحانه چی میخورین؟

آها ممنونم بابت توضیحاتتون، چون من هم قصد دارم فقط دو کیلو کم کنم در واقع در اقدام هستم.راستی می توت ...

من ۱۶۱