2777
2789
عنوان

خواستگار

441 بازدید | 20 پست

سلام اگه میشه نظرتون رو بهم بگید

من بیست و یک سالمه و دانشجوی فرهنگیانم چند روز پیش یه خواستگار برام اومده که نه من رو دیدن نه من اونارو میشناسم انگار یکی از آشنا هامون معرفی کرده بعد اون آقا هم معلم هست و خونواده خوبی داره و همچنین خونه و ماشین هم داره. امروز پیج اینستاشو پیدا کردم و راستش خوشم نیومد اما خاله هام و خواهرام همچنان اصرار دارن روش بعد خودمم یه حس بدی دارم و دو دلم نمیدونم بخاطر حرفای ایناست یا ن قبلیارو خیلی راحت رد میکردم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حست قشنگ درک میکنم

از قیافش خوشت نیومد؟

میتونی باهاش یک جلسه دیدار کنی بیرون منزل یا تو خونه

بعد یک جلسه تصمیم بگیری

قرار نیست که زود عقد کنی فقط ببینش اگه خوشت نیومد ردش کن

آره راستش ببینید زشت نیست ها ولی خوبم نیست

به زشتی و قشنگی نیست باید به دل بشینه

ولی من شده از قبلقه طرف خوشم نیاد وعد وقتی دیدمش منش و رفتارش به دلم نشست خوشم اومد ازش

عکس به تنهایی کافی نیست

زودتر برو یک جلسه ببینش راحت کن خودتو

دو راهیی بدترين چیزه

به زشتی و قشنگی نیست باید به دل بشینهولی من شده از قبلقه طرف خوشم نیاد وعد وقتی دیدمش منش و رفتارش ب ...

بعد اینجوری ناراحت نشه یوقت 🥲 میفهمه بخاطر قیافه ردش کردم 

آها بعد اینکه من الان اصلا آمادگی ازدواج رو ندارم و این رو هم مادرش گفته هر چقد لازم باشه صبر میکنیم

بیخود کرده صبر میکنن ، فردا پسفردا به خاستگار بهتر برات پیدا میشه 

عزیزم ، ازدواج واقعا امادگی میخواد ، اگه بدون امادگی ازدواج کنی هیچ ذوق و انگیزه ای واسه زندگی جدیدت نداری همه چی یا برات کلافه کننده است یا معمولی

مگه چندبار میخوای ازدواج کنی؟ بزار همین یباری که ازدواج میکنی با آدمی باشه که دوسش داری و عشق رو باهاش تجربه کنی