2777
2789
عنوان

گرفتن حق طلاق و ملک

662 بازدید | 76 پست

بچه ها ما بعد مشکلاتی ک داشتیم ب طلاق رسیدیم

شوهرم تو سایت شرط بندی بود خونه باخت

خودکشی کرد بعد فهمیدم اختلال تکانه و بیشفعالی داشته نگفتن و قرص میخورده 

و ی بارم توهم‌زد فهمیدم قبلا چندسال پیش  اعتیاد داشته ب شیشه و دوباره لغزش کرده..

بعد از ماه خا تصمیم‌گرفتم‌ی‌فرصت دیگ بدم خانوادم این شروط گذاشتن

اخرم گف شناختمتون واقعا تو اگ اهل زندگی‌بودی برای برگشت نمیگفتی خونه و حق طلاق 

هرچی بهش گفتم خانوادم ضمانتی میخان و اینا فقط میگف از چشمم افتادی‌ و تموم ..

بنظرتون خواستم بی منطق بود؟

حتی خانوادش تماسی نگرفتن ک بگن از شروط کم کنید یا نکنید 

اخرم ب من گف تو قدرت تصمیم گیری نداری

هربار تو ی سالی ک باهم بودیم گفتی تموم و قهر کردی

گفتمش خب خودت مشکل درست کردی خواستم بترسونمت بلکه درست شه😔

صب باید برم امضا خابم نمیبره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش رو زده به موش مردگی. گرچه پیشنهاد من طلاقه چون هم اعتیاد داره،هم اختلالات روانی. اگه اشتباه نکنم راحت از دادگگاه میتونی طلاقت رو بگیری باز هم انتخاب خودته...

کوتاه نیا در هر حال

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

افرادی که مصرف شیشه داشتند 

ذهنشون مسموم خرابه حتی اگر پاک باشن 

چون جمجمه مغز جمع میشه کم کم و مغزشون دو برابر ما کار میکنه و فکر میکنند 

افکارشون دسن خودشون نیست مطمعن پشسمون میشه 

خودشو ب نابودی میکشه

خودش رو زده به موش مردگی. گرچه پیشنهاد من طلاقه چون هم اعتیاد داره،هم اختلالات روانی. اگه اشتباه نکن ...

کلا تو‌پروسه طلاق بودیم فقط امضا اخر بود

اما چون دوسش داشتم خاستم فرصتی بدم

اخرم اینطور بهم گفت و گف فردا برو امضا کن 

دیگ جای تاملی نذاشتی

خونه باخته،  قماربازه، معتاد بوده شما نمی دونستی،  اختلال داشته نمی دونستی ، بعد ناز هم آورده و می خواد طلاق بده بچه هم که ندارین؟ دقیقا برای چی داری فکر میکنی و پشیمونی؟😐😐😐

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

کلا تو‌پروسه طلاق بودیم فقط امضا اخر بوداما چون دوسش داشتم خاستم فرصتی بدماخرم اینطور بهم گفت و گف ف ...

امیدوارم خوشبخت بشی و فراموشش کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

برای طلاق باید بری امضا کنی ؟

اره مرحله اخر بود من چون نفر اول تو زندگیم بود خیلی سختم بود جدایی گفتم فرصتی بدم باز

گف تو چن ماه پیش مغزت هنگ کرد از مشکلات گفتی طلاق

دوروز دیگ بگی طلاق. خونه ببری من چی کنم

شناختمتو فلان😔