2777
2789
میشه دقیق بگی چجوری حرف میزدن؟باپیام بوده؟یاتلفنی

پیام عزیزم 

اما همسرم یه پیام داده بود راجع به چندتا فاکتور اینم گفته بود من میام یه حرکتی بزنیم همسرمم گفته بود نیستم اینم گفته بود کی برمیگردید به رئیس چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام عزیزم اما همسرم یه پیام داده بود راجع به چندتا فاکتور اینم گفته بود من میام یه حرکتی بزنیم همسر ...

والاچی بگم چراتلفنی کارشونونمیکنن وپیام میدن نمیدونم موندم چی بگم 

من نمیدونم چرا سریع قضاوت میکنن بعضی ها 

مشاوره های بد میدن 

دوستان به این فکر کنید که بعضی وقتا یه حرف یا یه مشاوره اشتباه یه زندگیو خراب میکنه 

ادمی رو میبره توی شک توی فکر توی افسردگی 

قبل از اینکه درباره همه چیز سریع بیایید نظر بدید و همه چیزو ربط بدید به خیانت و این حرفا 

کامل بپرسید جریان اون طرفو اول مطمئن بشید بعد نظر بدید 

این پیام که مربوط به فاکتور ها بوده 

حتما اشتباهی ت ی فاکتور ها شده حتما مسئله ای پیش اومده که شاید باید تاوان داد به شرکت 

شاید عددی یا جنسی تو ی فاکتور ها جابجا شده 

شاید فاکتور اشتباه صادر شده 

اصولا از این مشکلات زیاد پیش میاد توی شرکت های فروش  و امور مالی 

طرف همکارش بوده اومده گفته یه حرکتی میزنیم 

یعنی میام درستش میکنم 

یعنی میام فاکتورهارو کاری میکنم مشکلی پیش نیاد 

چرا الکی ربطش میدید به اینکه طرف گفته میخوام بیام پیشت کاری بکنم 

متاسفم برای اونهایی که از بیسوادی و بیکاری و فضولی فقط دنبال نظر دادن های بیربط هستن 

نمیدونم زندگی دیگران خراب بشه چی به اونها میرسه 

مطمئن هم باشن با راهنمایی های غلط و خراب شدن زندگی دیگران کارمای کارشون دامن زندگی خودشون هم میگیره

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
من نمیدونم چرا سریع قضاوت میکنن بعضی ها مشاوره های بد میدن دوستان به این فکر کنید که بعضی وقتا یه حر ...

سلام عزیزم خوبید

ممنونم که وقت گذاشتی و نظر دادی تا حدود زیادی مطمئن شدم  داستان همینه 

اما این همه صمیمت و راحت صحبت کردن بین دوتا همکارو نتونستم هضم کنم 

بازم ممنونم عزیزم🥰🌺