2777
2789

فکر کنم من داشتم و دارم 

جدیدا متوجه شده ام

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوریه؟

من معمولا از هیجان و.. ی جا بند نمیشم 

یعنی منم دارمش؟😂😂 مشکلی ندارم باهاش البته... هرموقع بخوام کنترل میکنم حسمو

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
علائم بیش فعالی چیه چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟

راستش طیف بسیار وسیعی از علاۓم هست ولی پرخاشگری  فعالیت بدنی زیاد خیلییی زیاد 

مسکل غذا خوردن خوابیدن   ارتباط برقرار کردن املای ضعیف تمرکز که نگم برات صلا یکی داره حرف میزنه زل زدی تو چشاش نمیفهمی چی بلغور میکنه اوووو خیلی چیزای دیگه 

من داشتم و دارم. 

اینو تو جلسات مشاوره پسرم فهمیدم. 

متوجه شدم پسرم به خودم رفته. 

البته من و پیرم فقط مشکل نقص توجه رو داریم. 

من خیلی باهوش بودم و هستم. ولی نتونستم اونطور که باید از هوشم استفاده کنم. 

طول کشید تا اختیار این مشکلم رو به دست بگیرم. 

موفقم؛ ولی به موقش موفق نشدم. طول کشید. 

تو زندگی هم همیشه شوهرم از دستم عاصیه. همه چیز یادم میره. نمیتونم تمرکز کنم روی یه موضوع، هواسپرتی شدید دارم. در حدی که موقع کار خونه هواسم پرت جایی میشه و دست از کار میکشم. بدون گوش دادن به رادیو یا پادکست نمیتونم کار خونه بکنم.

ولی همیشه میگه تو هوشت خیلی خوبه. در کل ادم با استعدادی ام و الانم نویسندم. 

نگران بچت نباش. خدا بزرگه. 

تو ذهنش اینجور ایجاد نکن که مریضی و اینا

پسر من ۷ سالشه بیش فعاله علائمش 

عدم تمرکز .مثلا وقتی من دارم باهاش حرف میزنم کلا حواسش به همه جا هست جز من 

خیلی زیاد حرف میزنه جوری که قیر قابل تحمله 

با هیچ چیزی زیاد سرگرم نمیشه مثلا هر بازی یا برنامه کودک فقط ده دقیقه براش جالبه بعد اصلا ...

خیلی شلوغ کلا نمیشینه زمین 

مطمعنی پیش. فعالی راز خوب بدون تحصیلاتت چیه من هرگهی میخورم نمیتونم تمرکز کنم رو درس خوندن اصلااا

😅😅اره مطمئن ام، خیلی وقتا با اهنگ درس میخونم که حواسم جمع شه🤷🏻‍♀️

🍉💜🦋

راستش طیف بسیار وسیعی از علاۓم هست ولی پرخاشگری فعالیت بدنی زیاد خیلییی زیاد مسکل غذا خوردن خوابیدن ...

ممنون . دختر من خیلی شیطونه شلوغ کاره دیوار راستو میره بالا دست بزن داره هر بچه ای ببینه میزنه درست نمیشینه غذاربخوره یسره داره حرف میزنه خوابیدنش ب سختیه و دیر میخوابه فقط در حال جنب و جوشه برای هرچیزی گریه میکنه گریه و جیغ شدید خیلی ام بستنی میخوره . بنظرت چیه مشکل ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .