2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس ندارم برم

با خودم فکر کردم دیدم هیچی بهم نمیرسه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ما هیت میریم از قدیم حتی قبل از دنیا اومدن ما این هیت بود و دسته زنجیر زنی داره و از بچگی میرفتیم جزو نوستالژیا و خاطراتی هست که هنوزم زنده هست برامون 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

منم میرم البته هنوز زوده دوست دارم عزاداری تو خیابونارو ببینم حتمنم میرم که بچمم ببینه مخصوصا اون المای قشنگو بزرگی که مردا با خودشون حمل میکنن دیدنیه برای بچه ها صدای تبل میاد دلم یه جوری میشه 

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  
منم میرم البته هنوز زوده دوست دارم عزاداری تو خیابونارو ببینم حتمنم میرم که بچمم ببینه مخصوصا اون ال ...

منم میرم با بچه هام اتفاقا بچه‌ها خیلی دوست دارن هرشب اصرار میکنن بریم امشبم دختر کوچولوم مریض شده بود نتونستم برم  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

ما قمیم/من فقط میرم حرم برای دیدن دسته. خیلی بهتره.

عزاداریها تو مساجد و حسینیه هاست. کارشون درسته.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ما قمیم/من فقط میرم حرم برای دیدن دسته. خیلی بهتره. عزاداریها تو مساجد و حسینیه هاست. کارشون درست ...

التماس دعا  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!