2789

همسرم، دو سال سیاتیک داره،  تقریبا ده روز که با لیزر جراحی کرد، اما همچنان درد سیاتیک رو توی پشت پاش حس میکنه، حتی به مراتب بدتر 

طبیعیه؟ آیا دوران نقاهت طی کنه بهتر میشه

دکترش گفته تا سه ماه صبر کن 

اما خودش فکر میکنه نتیجه نگرفته

ببخشید نمیخوام دلتو خالی کنم اما پدرشوهرم انجام داد کلا نابودش کرد الان به زور راه میره ایشاالله شوهرت زود خوب بشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نمیخوام دلتو خالی کنم اما پدرشوهرم انجام داد کلا نابودش کرد الان به زور راه میره ایشاالله شوه ...

😢😭 

شوهرم هم مدام مسکن میخوره،  روز اول خوب بود،  اما بعدش دردش شروع شد، میگه دردش مثل قبل اما مداوم 

پدر شوهر من کمر دردش زده بود به پاش نمیتونست خوب راع بره کلی دکتر بردیمش گفتن باید عمل کنه کاراشو انجام دادیم پلاکته خونش خیلی پایین بود گفتن خطر داره عمل نکنه بهتره،بعد خواهرشوهرم نمیدونم این دکتر و از کجا پیدا کرد لیزر کردن همانا و پدرشوهرم کلا از پا افتادحالا یرای ما شاید دوکترش خوب نبوده ایشاالله که شما نتیجه میگیرید

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
پدر شوهر من کمر دردش زده بود به پاش نمیتونست خوب راع بره کلی دکتر بردیمش گفتن باید عمل کنه کاراشو ان ...

شوهرم اصلا کمر درد نداره،  قبلش هم نداشت 

فقط همین سیاتیک 

دکترش هم معروف،  دکتر شکرچی زاده توی اصفهان 

خیلی هم توی همین جا تعریفش رو شنیدم،  امیدوار بودم نتیجه بگیریم☹️

شوهرم اصلا کمر درد نداره، قبلش هم نداشت فقط همین سیاتیک دکترش هم معروف، دکتر شکرچی زاده توی اصفهان ...

نه پدرشوهر من برا پا دردش رفت اینجوری شد الان میگن باید چند مرحله میرفت چون نرفت خوب نشد هیچ معلوم نیست این دکترش تهران سعادت آاد بود اسمشو یادم نیست

آباد

عزیزم سلام سرطان معده ی پدرتون خوب شد شکر خدا ؟ خیلی نگران بودید و درمان انجام داده بودن

پدرم سال ۹۹ فوت شد

البته سرطان‌ معده اش خوب شد، ریه اش آب آورد،  موقع خارج کردن آب ریه فوت کرد

سلام خسته نباشید ببخشید نمی‌دونم این پیام منو می‌خونین یا نه اگر همسرتون بهتر نشد بهتره ببریدش پیش دکتر حسین نایب آقایی رو دستش دکتر نیست گول این دکترایی که براشون تبلیغات میکنن نخورین 

سلام خسته نباشید ببخشید نمی‌دونم این پیام منو می‌خونین یا نه اگر همسرتون بهتر نشد بهتره ببریدش پیش د ...

سلام،  هنوز که تغییری نکرده  و همچنان درد داره

چشم حتما بهشون میگم، مرسی که گفتید

سلام، هنوز که تغییری نکرده و همچنان درد دارهچشم حتما بهشون میگم، مرسی که گفتید

این پزشک حاذق نزدیک به ۲۰ دوست و آشنا مارو عمل کرد همشون خوب شدن فقط ۲ ۳ نفر خوب نشدن فقط یکم بهتر شدن ک قبلش خودش بهشون گفت شما خیلی دیر اومدید بعد از عمل خوب خوب نمی‌شید