2777
2789
عنوان

اخرین نامه خودکشی یک سرباز

508 بازدید | 14 پست

متن یک نامه خودکشی بجا مانده از دهه 1970:

"به سمت پل میروم؛
اگر در مسیر حتی یک نفر
به من لبخند بزند
نخواهم پرید"

به آدمها لبخند بزنید؛ شاید با يک لبخند فرشته نجات كسى شدید...

1980

/ +ط)،🍂🍂🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سری تو خیابون یه خانم زیبا دیدم که با همسرش بود

چون خیلی خوشم اومد ازش و چشم تو چشم شدیم، بهش لبخند زدم

همچین اخم کرد که هاج و واج مونده بودم

فک کنم چشماش ضعیف بود، فکر کرد با شوهرشم😁وگرنه دلیل قانع کننده تری وجود نداره

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

آره اینو خواندم خیلی زیبا بود ولی سرباز نبود فک کنم یه آدم معمولی بود

واسه عشق جنگید و نرسید ،تو جنگ شکست خورد انتحاری زد نمونه بارز یک سرباز واقعی سرباز یعنی سر دادن تو اون مسیر نگران جون نیستن حاظرن سر بدن 

/ +ط)،🍂🍂🍂
واسه عشق جنگید و نرسید ،تو جنگ شکست خورد انتحاری زد نمونه بارز یک سرباز واقعی سرباز یعنی سر دادن تو ...

متاسفانه کار دنیا همینه یه عده بی درد و مرفه جنگ رو شروع کنن قربانیانش مردم بیگناه باشه که سر ائدولوژی کشته بشن 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃

مطالعات نشان داده است که لبخند زدن باعث ترشح اندورفین ، مسکن های طبیعی و سروتونین می شود. این سه انتقال دهنده عصبی با هم باعث می شوند از سر تا پا احساس خوبی داشته باشیم. این مواد شیمیایی طبیعی نه تنها روحیه شما را بالا می برند بلکه باعث آرامش بدن و کاهش درد جسمی می شوند.  یک داروی کاملا طبیعی است.

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜