2777
2789

وقتی فرش یا تابلوفرشی ببافیم ک مرینوس و ابریشم هست خب قطر و حجم نخ ها فرق داره ابریشم نازک تره  اونجاهایی ک حجم ابریشم بیشتر استفاده شده چیکار کنیم پایین زدگی پیش نیاد دولا بگیریم ابریشم رو؟ بعدش نقشی ک میزنیم ظرافتش بهم نمیریزه؟

بعضیا میگن گره خاص داره‌ شما میدونین‌ چ گرهی هست؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

در حین بافت فک میکنی چال شده اما رج اخر ک بافته بشه و پرداخت بشه میبینی یکدسته و هیچ فرقی بین گره نخ ...

عزیزمی ک‌ جواب دادی خودت بافتی؟ نمیخواد دولا بگیریم نخ ابریشم رو؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تابلو فرش میبافماگه نخ خیلی نازکه دولا بگیر

منم یکی بافتم یادمه دولا میگرفتم اون فقط ی رنگ داشت ب امید خدا یکی‌ دیگه میخوام سفارش بدم ان شالله اون ابریشم‌ زیاد داره موندم تو استرسش‌ک کج نشه پایین زدگی بالا زدگی‌ نشه قبلی‌یکم ی طرفش اومد پایین تر البته‌ ب راست روها پود ضخیم رو نبسته بودم