2777
2789
تو تلویزیون گفت گوش جنین اخرین عضویست ک تشکیل میشه اونم تو ماه نهم. ضمنا امام حسین و تمام چیزهای وا ...

نه عزیزم گوش جنین از هفته هجده میشنوه گلم من از خودم نمیگم گلم کتاب بارداری به زبان آدمیزاد و خیلی کتاب های دیگه و از همه مهمتر تجربه خودم نوشتم آگه خونده باشی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تو تلویزیون گفت گوش جنین اخرین عضویست ک تشکیل میشه اونم تو ماه نهم. ضمنا امام حسین و تمام چیزهای وا ...

آخرین عضو که کامل میشه ریه است عزیزم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا امیر پرهام مبتلا به اوتیسمه؟

بله پسرم یک فرشته است

مگه عزاداری فقط دنبال دسته و صدای طبل شنیدنه 

والا خیلی جاها روضه هست که از طبل به این گندگی خبری نیست 

این طبل ها لرزش دارن که چهار ست.ن بدنمونو میلرزونه 

خوب اون بدبخت جنین هم مستثنی نیست 

من پارسال به اصرار دخترم میبردمش دسته ببینه 

امسال به خاطر بارداریم دیگه نمیبرمش 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
بله پسرم یک فرشته است

خودتم کم از فرشته نداری عزیزم از بس که خانمی 😍😘

ایشالا امیر پرهامتم زودتر خوب بشه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خودتم کم از فرشته نداری عزیزم از بس که خانمی 😍😘 ایشالا امیر پرهامتم زودتر خوب بشه 

لطف داری عزیزم انشاءالله نی نی را سالم بغل کنی 

من هرچی دنبال دلیل اوتیسم میگردم به چیز خاصی نمیرسم الان گفتی سینی افتاد تکون شدید خورد گفتم نکنه از ...

نه بابا عزیزم این همه بچه اوتیسم داریم اوتیسم چیز جدیدی نیست از قدیم بنده اختلال تو سیناپس مغز چه ربطی داره عزیزم با عرض معذرت من سه سال همه چی زیر و رو کردم علت نفهمیدم گلم تو خارج ایران تو داخل ایران هنوز علت نامشخص هست 

گفتم شاید واسه مورده شما این بوده باشه حالا هرکس به نوعی

نه عزیزم اصلا این نیست گلم چون این یک اختلال تو سیناپس مغز گلم گاهی هم جهش ژن وگرنه اگر خود شما هم تو هفته هجده یا بیست چیزی را بندازی رو زمین و صدا بلند بده جنینت تکون میخوره گلم متاسفانه حتی هستن بعضی مورد ها که تا سه سالگی هم خوب بودن بعد پسرفت میکنن کلا اوتیسم پیچیده است 

این حجم از بیسوادی قابل توجیه نیست . صدای عزاداری ارامش میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه کلمه فیزیولوژی بارتون نیست .

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...

ببخشیدا ولی صدا صداست فک نمیکنم بچه فرق بین طبل و راک و پاپ و تو شکم بفهمه!!! علمو میبرین زیر سوال با این حرفا..