2777
2789

بله، صداهای بالای 80 دسیبل برای جنین ضرر داره.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه امیرپرهام باردار بودم هفته 20 بود یهو سینی از دستم افتاد رو زمین آشپزخانه یک تکان خورد که نگو خخخخخ یادش بخیر 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

در هر صورت عزیزم میخواهی بری برو ولی حالا دور از طبل و اینا وایسا 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم من از خود عزادری امام حسین به این نتیجه رسیدم اصلا اسمش عزاداریش آرامش بخشه برا شما نیست ؟؟؟؟

عزيزم من ٣٧ هفته هستم تا امسال هم تمام مراسم ها شركت ميكردم ولي روز اول رفتم هيت صداي طبل كه امد بچه ام تو شكمم ترسيد چون تكون هاش وحشتناك شد و واقعان درد كشيدم زودم پاشدم امدم خونه ! بچه ميفهه صداي قران و ادعيا به بچه ارامش ميده ولي طبل و اين جور چيزها واقعان اذيت ميكنه 

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم

تو تلویزیون گفت گوش جنین اخرین عضویست ک تشکیل میشه اونم تو ماه نهم.

ضمنا امام حسین و تمام چیزهای وابسته ب ایشون خیر و برکته.

آهنگای راک وپاپ ضرر داره نه اینا. ب خوشی نی نی رو بغل کنی مامان مهربون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه
حالا کنار طبل که نمیخوای بایستی این طبل بزرگا رو میزنن تو دل ادم خالی میشه انگار جنین هجده هفته هم ...

ما نميدونيم تو شكمم چه خبر ولي بچه من تو ٣٧ هفته خيلي انگار اذيت شد به خالتي افتادم كه حس ميكردم الان زايمان ميكنم 

خدايا مراقب جوجه هام باش! پس چرا يكيش گرفتي خدا، نزاشتي ازش سير بشم خدا ! دلم برات تنگ شد جوجه كوچلوي مامان برگرد پيشم

البته قبول دارم گاهی کارهایی ممیکنن ک آدم اذیت بشه. اما اصل صدای قرآن و ابراز ارادت ب اهلبیت بسيار هم تاثیر مثبت داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  دعا کنید مشکلات خانوادمون حل بشه