ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما. ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
من یادمه امیرپرهام باردار بودم هفته 20 بود یهو سینی از دستم افتاد رو زمین آشپزخانه یک تکان خورد که نگو خخخخخ یادش بخیر
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
در هر صورت عزیزم میخواهی بری برو ولی حالا دور از طبل و اینا وایسا
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم من از خود عزادری امام حسین به این نتیجه رسیدم اصلا اسمش عزاداریش آرامش بخشه برا شما نیست ؟؟؟؟
عزيزم من ٣٧ هفته هستم تا امسال هم تمام مراسم ها شركت ميكردم ولي روز اول رفتم هيت صداي طبل كه امد بچه ام تو شكمم ترسيد چون تكون هاش وحشتناك شد و واقعان درد كشيدم زودم پاشدم امدم خونه ! بچه ميفهه صداي قران و ادعيا به بچه ارامش ميده ولي طبل و اين جور چيزها واقعان اذيت ميكنه