2777
2789

چون مادرت به وقتش ازت هیچ دفاعی نکرده و حمایت نکرده و باعث شده که تو بزرگ ترین آسیب زندگی ات رو ببینی ( ازدواج با آدمی که دوستش نداری )

این مادر کلا پسر و دوتا دختر دیگه اش رو خیلی دوست داشته از اول و برای ازدواج اونا خیلی حمایت کرده و کمک کرده و با و جود  قانون پدر سالاری خونه اون دوتا دخترش هرکس رو می‌خوان باهاش ازدواج کنند و دانشگاه هم برن 

کاری که برای اونا کرد رو برای تو اصلا نکنه 

درحالی که تو درست خیلی بهتر از اونا ببود اجازه ندادن درس بخونی و بد تر اجازه ندادن با هرکس میخوای شوهر کنی و مادرتم کمکی نکرده 

حالا این مادر مریض شده و حالش خوب نیست و شاید ماه های آخر زندگیش باشه 

و تو بر خلاف میل باطنی با اصرار شوهرت رفتی دیدنش و اونجا هم میبینی که لازم بین بچه هاش فرق میزاره 

چیکار می‌کنی ؟ 

بازم میری دیدنش ؟ 

خواهرا و برادرت هم باهات بشدت سنگین باشم چون از دوسال قبلش کلا رفت و آمد نکردی و میگن مامان از غصه ی کارهای تو مریض شد و ازت طلب کارن با نگاه شون 

و اونجا نه تو به اونا محل میزاری نه اونا به تو 

امروز کاملا حس کردم اینکه مامانم اونا رو بیشتر میخواد چون بعضی چیز هارو بعضی حس هارو او دلت میفهمی و کس دیگه نمی‌فهمه  

من نمی‌خوام دیگه برم 

واقعا کینه بزرگی ازش تو دلمه که اصلا آروم نمیشه 

از یه طرف خودشم باعث شد و الآنم هنوز که هنوزه ترجیحش اوناست !! 

من🤣🤣🤣تک دخترم دوتا داداش دارم اصلا مامانم فکرم ذکرش پسراشه قهر کنن پسراش زندگی نداره 🤣🤣🤣

عادت کرده ب اینکه من از چیزی ناراحت نمیشم مهم نیس برام قهرم کنم توی دلش میگه جههههنم از قبل عید تا دوماه بعد عید قهر بود با من اصصصلا انگار ن انگار زنگم‌زدم جواب نداد بعد سه ماه باز آشتی کردم بازم از پسراش دفاع کرد منم قطع کردم گفتم برو دنبال عروسات دیییگه ز نمیزنم عادت کرده من بی ارزشم شوهرم مهم نیس بچه هام ناراحت نمیشن عادت کرده من ز بزنم خودش کاری نکنه منم دیدم باز دنبال پسراش مخخخخصوصا عروساشه اونم چ عروساااایی از خانواده های داغون منم دیگه ولش کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من🤣🤣🤣تک دخترم دوتا داداش دارم اصلا مامانم فکرم ذکرش پسراشه قهر کنن پسراش زندگی نداره 🤣🤣🤣عادت ک ...

حس میکنم تو خیلی خوب درکم می‌کنی 

منم دیگه دور این مادر رو واقعا خط قرمز کشیدم 

چون حالا که نزدیک مردنی پس باید اگر محبتی داری توی دلت مشخص بشه 

کاملا معلومه منو اصلا دوستم نداره 

منم قسم خوردم حتی برای خاک سپاریش هم نرم 

دیگه نمیرم برای عیادتش 

حس میکنم تو خیلی خوب درکم می‌کنی منم دیگه دور این مادر رو واقعا خط قرمز کشیدم چون حالا که نزدیک مردن ...

ببین عزیزم مشکل ما شاید فرق کنه مادر من چون دخترشم هیییچی رو براش سخت نگرفتم مثلا توی مهمونی شوهرم دیر اومدنی گفتم سفره رو بنداز بابا ب فلانی کار نداشته باشین یا داداشم دخترمو گریه شو چنددددین بار دراورده ن خودش ن زن احمقش هیچی نگفتن منم توی جمع گفتم عیب نداره داییته دخترمم چهارده سالشه ها

عادت کردن من مهم نیس بشکنم یا مریض بشم روزی چهاربار ب مامانم ز میزدم روز مادر از پس انداز خودم ی تومن یااا دوتومن میدادم کیکم میخریدم حتی روز قبل میرفتم ک داداشام نباشن ک بگن واسه نمایش اینکارو میکنم ک اوناهم مجبور بشن بخرن 

برای دختر داداشم هر ماه کم‌کم ی تومن لباس میخریدم شش سالشه ولی انگار فک میکردن یا احمقم می‌خرم یا مهم نیس 

خسته شدم مادرم حتی در حد خوب بودن معمولی با من منو نمیفهمه باورت میشه سه ماهی ک قهر بود بخاطر اینکه از مادرم پیش داداشم دفاع کردم ک بسه مامانو با زنت خوردین تموم شد قهر کرد مادرم با من باز گفتم مادره مادره بعد سه ماه ک ز زدم جوابمو داد انگار ن انگار من سه ماه نبودم بخدا ولی اگه داداشام با عروسا قهر باشن مامانم پیگیر ک و ن اوناست

من خسسسسسته شدم درسته مادره ولی خب حق دختری چی میشه چند روز پیش باز گف درسته زنداداشم ریده دهنم ولی چون گوشیه زنداداشم خرابه من درست کنم براش چون شوهر تعمیرات داره گفتم ولللللم کن دیگه برو ب عروسات بچسب

من حسود نیستم ولی کاش زنداداشتم از خانواده خوب بودن یا حدددداقل خودشون آدم بودن ک نیستن🤣🤣🤣