2777
2789
عنوان

با مامانم خیلی بحث دارم

59 بازدید | 8 پست

میام یه سری اخلاقای بد نامزدم رو براش تعریف میکنم بعد همینا رو تو مواقع حساس میزنه تو سرم و مسخره اش میکنه من فکر میکنم دوستمه که میام باهاش درد و دل میکنم ولی اون بیشتر سواستفاده میکنه

چند بارم به خودم متلک گفته مثلا برمیگرده میگه اگه اینجوری کنی ولت میکنن میرن منظورش نامزدم و خانوادشه یجوری میگه انگار من سگ اونام هیچ شأن و شخصیتی ندارم خییییییییلی گاهی دلم ازش میگیره🥲💔امشبم نامزدم خونمون بود هعی داش میگف زودتر بگو بره آخه چطوری بگم مگه میشه مهمون رو بیرون کرد آخه🥺🥺سر همین امشب دعوامون شد

بعضی مادر دخترا خ با هم دعو دارن هیچوقت هم اوکی نمیشن تقصیر مادره ول تقیر خپد دختره هم اگ باشه بیشتر مادره مقصره ۶۰ _۴۰،  ۷۰_ ۳۰ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مادر دخترا خ با هم دعو دارن هیچوقت هم اوکی نمیشن تقصیر مادره ول تقیر خپد دختره هم اگ باشه بیشتر ...

و اینجا مقصر شمایی ک هنو یاد نگرفتی مادرت ی سری اخلاقای سم داره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

و اینجا مقصر شمایی ک هنو یاد نگرفتی مادرت ی سری اخلاقای سم داره

مادرمه خب خوبی هم زیاد داره دشمنم که نیست با مادرم در و دل نکنم با کی بکنم اونم منی که خواهر ندارم دوست درستی هم ندارم

مادرمه خب خوبی هم زیاد داره دشمنم که نیست با مادرم در و دل نکنم با کی بکنم اونم منی که خواهر ندارم د ...

من نمیگم درد دل نکن 

ول میدونی ت سرت میزنه ی چیزایی و نگو بعدم کلا مادرای ما ی نسل دیگن البته ک ۶۰ درصد حرفاشون درسته ول بهتره راجب همسرمون و روابطمون با مشاور صحبت کنیم