2777
2789
عنوان

جراحی تیرویید دکتر خوب معرفی کنید

312 بازدید | 13 پست

سلام ی دکترخوب معرفی کنید تو تهران هم خوب باشه هم هزینش کم باشه یعنی بابیمه تامین اجتماعی باشه اخه هرجا میرم میگه 80یا70ملیون منم انقدر ندارم .دکترم گفته بایدعمل بشم

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچش کن من تو شریعتی دیدمش.دقیقا نمیدونم مطبش کجاس.ولی فکر میکنم خیابان مطهری باشه

شما یا اشناهاتون پیشش عمل کردن

اتند شریعتی بود اونجا بخاطر تحصیل باهاش اشنا شدم بعدم یکی از اعضای خانوادمو عمل کرد کارش خوبه هزینه ...

ممنون

شما یا اشناهاتون پیشش عمل کردن

شیرزاد نصیری کارش خوبه اما ۴۵ زیر میزی میگرفت پارسال ..بیمارستانم خصوصی میره فقط ....بنظرم دکتر پارسا کمتر بگیره کارشم خوبه اما برای تیرویید بنظرم دنبال بیمارستان دولتی نباش 

شیرزاد نصیری کارش خوبه اما ۴۵ زیر میزی میگرفت پارسال ..بیمارستانم خصوصی میره فقط ....بنظرم دکتر پارس ...

چرا؟دولتی چطوره مگخ