2777
2789
عنوان

بیاین پای دخترم و ببینین ؟ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 60 پست

عکسی نیست

اگر گرمی زده که پماد بزن و از این کهنه های بچه بگیر یکم بازش بزار زیرانداز بنداز زیر پاش و از این کهنه ها بین پاهاش که کثیف مرد جایی کثیف و نجس نشه تا یکم هوا بخوره پاهاش 

و اینکه مارک پوشکش عوض کن شاید به پوشک حساسیت نشون داده 

من برا پسرم پاهاش تاول میزد با پماد و اینا فایده نداشت اون موقع زمانی بود که مولفيکس اومده بود قیمت پوشکش از چهار هزارتومن کرده بود دوازده تومن برا اینکه قیمت کمتر کنن کیفیت آورده بودن پایین پاهای بچم حساسیت نشون داد که عوض کردم پمپرز ترک و مولفيکس ترک میگرفتم اون موقع بسته ای 64 هزار تومن . 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم حساسيت داره.... خواهر زادم به دستمال مرطوب وپوشك وشكلات حساس بود.... يه كم هم اگ بغلش نميكني باز بزار نبندش...شلوار نخي پاش كن

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

مولفیکس جدیدا خیلی مزخرف شده بیشتر بجه ها حساسیت نشون میدن دختر منم حساسیت داشت عوض کردم

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

پسر منم همین جوری شد.یک ماه کلی متخصص پوست بردم گفتن حساسیت هست.بعدش سرما خورد بردم متخصص اطفال وقتی گلوش رو نگاه میکرد گفت پاس سوختگی نداره گفتم داره.گفت دهانش قارچ زده از طریق ادرار به پاس سرایت کرده.شما الان دهان بچه ات رو ببین دونه های سفید نزده؟