2777
2789

ابروهام پره ولی فرمش اصلا خوب نیست رو به پایینه 

کوتاه هم بکنم بهم نمیاد چشمام کشیده نیست

چیکار کنم و هزینشم بهم بگین چقدر میشه

الان عکس میزارم ببینید شبیه افسرده ها شدم😶

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

ابروهات ک خوبه

مال منو ببینی چی میگی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابروهات ک خوبهمال منو ببینی چی میگی

کجاش خوبه رو به پایینه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
کجاش خوبه رو به پایینه

مال من کلا نبستتتت

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من ابروهام خیلی پر بود ...یکی تاج نداشت و کلا ناقرینه بود ...رفتم فیبروز کردم سبک نچرال ،درسته خیلی ...

یه ارایشگر بهم پیشنهاد داد ولی ترسیدم مصنوعی بشه 

کجا انجام دادی چقدر شد هزینش برات مقدوره عکسشو بفرستی ببینم

بد اصلاح شدهوگرنه عالیه

دوست دارم پهن باشه بخاطر این ارایشگرا برنمیدارن بیشتر از این کوتاه هم بهم نمیاد شبیه چینی ها میشن

یه ارایشگر بهم پیشنهاد داد ولی ترسیدم مصنوعی بشه کجا انجام دادی چقدر شد هزینش برات مقدوره عکسشو بفرس ...

عکس میزارم  الان 

هزینه اش گرون شد البته من رفتم پیش کسی که نفر اپل شهره و ی خورده پول معروفیتش گرفت ولی چون 1 ماه به عقدمه ترسیدم ریسک کنم و ترجیح دادم پیش ی ادم معروف برم  

مال من کلا نبستتتت

ببینم

عکس میزارم الان هزینه اش گرون شد البته من رفتم پیش کسی که نفر اپل شهره و ی خورده پول معروفیتش گرفت ...

اگه تهرانی ادرس بده هزینشم بگو 

مرسی منتظرم ببینم عکستو

ببینم

نمیتونم عکس بزارم میترسم

ولی خب کلا نابوده

اگه تهرانی ادرس بده هزینشم بگو مرسی منتظرم ببینم عکستو

تهران فکر کنم انجام بده طرف 

ولی ببین نمونه کارم میپسندی؟

پریا فتحی پیج اینستاشو ببین 

البته من شهرستان انجام دادم پیشش نرخ تهران نمیدونم