2777
2789
عنوان

ای وی اف 👈🏻 مام یا ابن سینا

250 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان 😊

ممنون میشم اگر کسی از این دو کلینیک تجربه داشته راهنماییم کنه ؟ 

به نظرت کدوم مرکز بهتر هست ؟! 

مام :  تحت نظر دکتر رضا نصر و دکتر اطرج ، البته ممکنه تیمشون  کار انجام بدن .

ابن سینا : تحت نظر دکتر ظفر دوست ‌و اکبری 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ب نظر من هردو خوبن چون هردو رو امتحان کردم و مثبت نشدممام خیلی پول میگیرن نظم کمترابن سینا خیلی منظم ...

میتونم بپرسم تحت نظر کدوم دکتر بودین شما ؟😊

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونم بپرسم تحت نظر کدوم دکتر بودین شما ؟😊

من تو ابن سینا دکتر طاهری 

محمد زاده

و یه دونه بود اسمشو یادم رفته معروفشون بود مثلا😅

البته من قسمتم اونجا نبود اما جای خوبی بود و خیلی ها جواب گرفته بودن

مام هم تحت نظر دکتر علیرضای بودم 

من در اخر بیمارستان بهمن با دکتر  فروتن هفتمین ای وی افم مثبت شدو الان کوچولوم کنارمه شکرخدا.. 18روزشه

من تو ابن سینا دکتر طاهری محمد زادهو یه دونه بود اسمشو یادم رفته معروفشون بود مثلا😅البته من قسمتم ا ...

عزیزمممممم 

خدا حفظش کنه😘😘😘😘😘 

خداروشکر ☺️

ممنون انشالله خدا با اولین ای وی اف یه نی نی ناز نصیبت کنه

فدات بشم 🥰🥰 

من تو ابن سینا دکتر طاهری محمد زادهو یه دونه بود اسمشو یادم رفته معروفشون بود مثلا😅البته من قسمتم ا ...

سلام عزیزم خوبی؟

میشه بگی هزینت واسه ای وی اف بیمارستان بهمن چقد شد کلا؟ اونجا دولتیه؟

و اینکه بنظر خودت چی یاعث شد بار اخر مثبت شی؟ تاپیکاتو خوندم ب جز اونا ک گفتی ب نظر خودت دکترت و و اون بیمارستان بهتر از مام و ابن سینا بود؟

سلام عزیزم خوبی؟میشه بگی هزینت واسه ای وی اف بیمارستان بهمن چقد شد کلا؟ اونجا دولتیه؟و اینکه بنظر خو ...

سلام گلم پارسال آبان ماه هزینه ای وی افم تو بیمارستان بهمن شد۳۰میلیون

دکترم فروتن بود و هر کاری رو برای مثبت شدن‌مراجعاش میکرد 

از سرم اینترالیپید تا تزریق پلاسمای خون ب رحم و خراش اندومتر

ب نظرم من مهم‌ترین عامل عمل هیسترو خراش باعث مثبت شدند سد البته ۴۰ روزم رژیم گریمیجات گرفتم و روغن مالی رحم کردم ومهمترینش خواست خدا بود ک این موقع بهم بچه بده

هیسترو برا چی انجام میدن؟و اینکه شما کلا مشکلتون برای بارداری چی بود؟

هیسترو برای بررسی مشکلات داخل رحم و از بین بردنش

و‌همزمان خراش هم میندازن که باعث میشه موفقیت ای وی اف بیشترشه

هیسترو برا چی انجام میدن؟و اینکه شما کلا مشکلتون برای بارداری چی بود؟

هیسترو برای بررسی مشکلات داخل رحم و از بین بردنش

و‌همزمان خراش هم میندازن که باعث میشه موفقیت ای وی اف بیشترشه