2777
2789

من دکتر ارتودنسیم هست بری پیشش اگه بتونه با ارتودنسی درست میکنه نتونه معرفی میکنه به جراح

سرش خیلی شلوغه بری ۴ ساعت معطلی ولی خیلی منصفه خیلی خیلی خیلی

با این شرایط اگه اوکی بود بگو بگم

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر ارتودنسیم هست بری پیشش اگه بتونه با ارتودنسی درست میکنه نتونه معرفی میکنه به جراح سرش خیلی ...

عزیزم من پیش ارتودنسی رفتم گفتن دندونات مشکلی نداره چونه نداری  پیشنهاد دادن حتما پیش یه دکتر جراح فک و صورت ویزیت شم که من دکتر پیدا نمیکنم که مثل حراجی  هم کارش خوب باشه هم منصف باش😕😕

عزیزم من پیش ارتودنسی رفتم گفتن دندونات مشکلی نداره چونه نداری  پیشنهاد دادن حتما پیش یه ...

چونه نداشته باشی که با پروتز و ژل حل میشه 

دکتر زیبایی باید بری فکر کنم

واقعيت اينه كه زندگي فقط يه قانون داره كه تونسته بارها آدم هارو از مرز سكته نجات بده قانون طلايي به اسم.... به درك  
الان مشکلی داری.یا فقط برای زیبایی میگی

مشکل ندارم فقط چهرم خیلی از نیم رخ بده ، پروتز نمیخوام ،یه دکتر جراح فک و صورت میخوام چون میخوام مطمئن شم فک پایینم نیست فقط چونمه

مشکل ندارم فقط چهرم خیلی از نیم رخ بده ، پروتز نمیخوام ،یه دکتر جراح فک و صورت میخوام چون میخوام مطم ...

سلام عزیزم ببخشید میدونید الان تعرفه جراحی فک پایین چقدر هست؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

اگر چانه جراحي ميخواي كني حتما برو پيش دكتر سامان كلباسي ، هم با پروتز انجام ميده و هم بدون پروتز  ، كارشون عاليه توي جراحي چانه، و جراحي فك ، من و چندتا از دوستام پيش ايشون انجام داديم خيلي خيلي راضي هستيم ، تلفنشون اينه:26214504