2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود باور زیاد به خودت مطمئن نیستی و حرف بقیه برات ملاکن به شانس باور داری و بهش اعتماد میکنی اعتماد ...

ارهدرسته 

ولی نمی‌دونم یه خانواده ربط داره یا ن یکم مریض روحیم 

منم بگید ببینم درسته یا نه😘

حس میکنم متاهلی و از زندگیت راضی هستی 

زیاد نیست که ازدواج کردی نهایتا ۵ سال 

مهمون دوستی از اونایی که یهویی در و بزنن‌ بیان تو هم‌ ناراحت نمیشی 

حس میکنم آرومی ... رفتارت ، صحبت کردنت و ... 

به نظرم اگه چیزی و بخوای براش حسابی تلاش میکنی و کوتاه نمیایی ولی نه با دعوا و ... 

خانواده ی کم جمعیتی داری ...

ظاهری هم قد بلندی یا یکم بلندتر از معمولی 

موهات و رنگ کردی ... در حال حاضر رنگ خودشون نیست 😂 

همش درست بود غیر رنگ چشمام و پر بودن ابرو هام❤️درباره ازدواجم و کسی که تو ذهنمه چی حس می کنی...

کسی ک تو ذهنته به تو ۴۰ درصد فکر میکنه

یه دختر چشم عسلی رو دوست داره(نمیدونم شایدم اون تویی)

درباره ازدواجت طرف شغلش آزاده و از اونایی ک واسه هرجیزی میگه فداسرت و هواتو داره

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️
حس میکنم متاهلی و از زندگیت راضی هستی زیاد نیست که ازدواج کردی نهایتا ۵ سال مهمون دوستی از اونایی که ...

با عرض پوزش هیچکدوم در مورد من درست نبود مخصوصا مهمون ناخوانده 😂😂

فقط قدم بلنده بقیه موارد نه

منم بگو ویت چیزی از ایندم حدس بزن بنظرت نویسنده شاعر میشم کی کتاب چاپ میکنم

اره کتاب چاپ میکنی ... زمانش به نظرم نزدیک نیست ... ۳ ، ۴ سال شاید ... 

شاعر و نمیدونم واقعا 

از آینده هم فکر کنم قراره زندگی آرومی داشته باشی ... دیدی بعضیا هر روز یک دغدغه دارن ؟ اونجوری نمیشه 

ایشالله هر چی زودتر بتونی به خواسته هات برسی ❤🌈

اره کتاب چاپ میکنی ... زمانش به نظرم نزدیک نیست ... ۳ ، ۴ سال شاید ... شاعر و نمیدونم واقعا از آینده ...

ولی من واقعا هر روز دغدغه دارم ک زنده بمونم با صرع اعصاب  زندگی می‌کنم  ومریض روحیم امیدوارم دراینده همین ک شما میگین باشه