2777
2789
قد بلند مو مشکی چشمات آبی یاسبز موبلند رنگ مو قهوه ای

قدم متوسط موهامم روشنن خرمایی چشمام قهوه ای روشن موهام اره بلندن

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضیو از کجا فهمیدییییی😂😂😂همه چیو درست گفتی انصافا دست مریزاد👏👏👏یکم از اینده ام‌بگو خوب پیش م ...

فناتم😅❤️‍🔥

آیندت روشنه

یکی از دخترای فامیل ک بهت حسودی میکنه به زودی با موفقیتت چشمش درمیاد😂(دختر دایی یا دختر خاله حس میکنم)

دختر سختی کشیده ای هستی

از طرف پدر یا یکی از اعضای خانواده ضربه بزرگی دیدی

ازدواجی هستی(شایدم بودی)

و در نهایت اونیکه هیچ چیزی برای از دست دادن نداره،،،همه چیزو به دست میاره😎✨️
نامردا یکیتونم مارو بگین 😂

من متاسفانه حدس هام همه اشتباه در میاد😂

ولی شما خیلی خوب گفتی منو

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

استایل پسرونه دوست داریقدت بین ۱۶۰ تا ۱۶۳شایدم قد بلندیچشمات کشیدسانیمه دوست داری(اینو تقلب کردم😅)ا ...

همش درست گفتی بجز چشام 

چشام گردن 😅آره یکی از رفیقامو خیلی دوست دارم ولی مامانم باعث شده ازش جدا شم از خدا میخوام دوباره ببینمش و ببخشم خیلی بد باهاش برخورد کردم 🥲

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

قد ۱۶۲ تا ۱۶۵موهای بلند رنگ چشم قهوه ای تیرهمژه های پرپوست گندمی روشنمغرور و با اعتماد بنفس انتقاد پ ...

منم بگو زود بااااش

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من من 🥲💜

مظلوم منی تو

حاشیه پسند و نکته های کوچیک که بیشتر وقتا بی اهمیته زیاد توجه می کنی 

بیشتر وقتا مردم متوجه بعضی از حرکاتت و حرفات نمی شن

هوش تصویریت خوبه

و اعتماد به نفست بسیار ضعیفه