رووویااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 1751 عنوان مامانای مشهدی 77 بازدید | 8 پست خانوما بنظرتون واسه زایمان مهر بهتره یا مادرسینا و بنت الهدی نمیتونم برم چون سزارین اختیاریمفقط مادر و مهر میشه 1403/05/22 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رووویااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 1751 من مهر بودم عالی بود دکترت کیه فعلا مریم غفاریان امید ولی دنبال دکترم که عوض کنمدکتر شما کیهمیشه یه دکتر که دستش سبک باشه واسه سزارین بهم معرفی کنیبخدا مردم از دلشوره
yektabanoooo عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 692 فعلا مریم غفاریان امید ولی دنبال دکترم که عوض کنمدکتر شما کیهمیشه یه دکتر که دستش سبک باشه واسه سزار ... دکتر تکلو سه بار پیشش سزارین کردم و راضی راضیم
رووویااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 1751 مرسی عزیزدلممن شکم اولم و کاملا بی تجربه بخدا اینقد سرچ میکنم درباره دکتر و بیمارستان از اخر سر درد میشممیشه یکم از دکترت و بیمارستان مهر بگی سزارین اختیاریم میکنه زیر میزی میگیریهزینه های بیمارستان مهر چجوریاس
yektabanoooo عضویت: 1400/09/25 تعداد پست: 692 مرسی عزیزدلممن شکم اولم و کاملا بی تجربه بخدا اینقد سرچ میکنم درباره دکتر و بیمارستان از اخر سر درد ... والا من که تکمیلی داشتم بیمارستان مهر رایگان بود برام ولی دکترم به هیچ عنوان زیر میزی نمیگیره واقعا هم کارش عالیه هم دستش سبکه
رووویااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 1751 والا من که تکمیلی داشتم بیمارستان مهر رایگان بود برام ولی دکترم به هیچ عنوان زیر میزی نمیگیره واقعا ... دکترت کیه😔😢
setarehroshani عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 663 فعلا مریم غفاریان امید ولی دنبال دکترم که عوض کنمدکتر شما کیهمیشه یه دکتر که دستش سبک باشه واسه سزار ... سلام عزیزم من میخواستم برم پیش ایشون برای بارداری چرا میخواستی دکترتو عوض کنی؟ راضی نیستی؟