2777
2789
عنوان

معلم و پزشک

176 بازدید | 16 پست

هدفم از زدن این تاپیک دعوا نیست فقط میخوام الان که نزدیک انتخاب رشتس و این بحثا داغه بپرسم هدف بعضیا ازین کار چیه؟ چرا بعضیا انقدر معلمی رو میکوبن؟ چرا به پرستارا توهین میشه؟ چرا بعضیا پزشکارو میکنن بت و همه کاراشون رو تحسین میکنن یا برعکس یه عده فقط تخریب میکنن؟ معلم ستون فرهنگ کشوره و اگه نبود اصن هیچ پیشرفتی معنی نداشت ، نباید بخاطر اینکه شاید یکم حقوق کمتری بگیرن یا معلم های بدی که دیدین بیاین کل این شغل رو ببرین زیر سوال ، دختره فرهنگیان قبول شده و درس خونده در حد خودش ولی چون طبق عقاید شما نیست و در چهارچوبه و جنگولک بازی در نمیاره خوشتون ازش نمیاد ولی اگه یکی بیاد ببخشید هر خراب بازی دراره و تهشم یه جایی کارگری کنه و حقوق کمتری ام بگیره میشه مستقل و خوب . من معلم نیستم ولی خیلی ناراحت میشم که به شغل توهین میکنین . اگه عرضه داشتی که این درسارو میخوندی اگه ام سختی درس و مصاحبه و ... نکشیدی پس اظهار نظر نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تر و خشک رو باهم میسوزون

شما بگو معلمی سخته 

طرف میگه هه تابستون نمیرن سرکار پرستارا چی بگن

سومی میگ پرستار ؟ هه پزشکا چی بگن و...

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

هزار تا لایک کمه برا این تاپیک

عزیزم نباید به نظر بقیه توجهی داشت

این مردم یه چیزی میگن فرداش یادشون نمیاد اصن چی گفتننن بعد اعصاب خرابیش برا شما میمونه

اتفاقا دبیری یه شغل خیلییی آبرومند و عالی هست😍😍

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

هر شغلی قابل احترامه

تو هر شغلی آدم منصف هست آدم بدم هست

خیلیا بخاطر حقوق پزشکا میکوبنشون

هعی میگن چیکار کرده مگه

درحالی خودشون یه روز نمیتونن جای اون پزشکه زندگی کنن

کلی درس خوند تا کنکور قبول بشه ۷ سال برای عمومی کلی برای تخصص طرح و ...

تو ایران همه آرزوی معلم بودن دارن و همه هم از معلم ها بدشون میاد

والا خب اینم یه شغله شغل بدی ام نیست ولی یا یجوری میکوبن که خود معلم با این همه دغدغه کلا از شغلش نا امید میشه یا انقدر میبرن بالا که دیگه شورش دربیاد

خب همین خودش قبولی رو سخت تر میکنه بعد طرف میاد میگه فرهنگیان قبول شدن خیلی راحته

سخت نمیکنه 

دروغینش میکنه 

معلمای دروغگو بدرد جامعه نمیخورن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

تو نی نی سایت معلم ها مفت خورن 

کادر درمان اهل خیانتن 

خانومای خانه دار مصرف کننده و بیکارن 

وکیلا شارلاتانن 

راننده ها معتادن 

و...

به هرکس یه انگی میچسبونن و فقط خودشونو قبول دارن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

سخت نمیکنه دروغینش میکنه معلمای دروغگو بدرد جامعه نمیخورن

کسی که معلم میشه شاید خیلی اهل دین و مذهب نباشه ولی دیگه هیچوقت نمیان یه آدمی که کلا به یه دین دیگس معلم کنن ، کسی که میخواد معلم شه اگه حتی زیادم موافق نباشه ولی قبول میکنه که وقتی جایی میخواد استخدام بشه باید طبق قوانین اونجا باشه 

عزیزم من توی تاپیک یه خانمی که واقعا ازش دلگیر شدم هم گفتم، چرا ما خودمون رشته ها را مسخره میکنیم، هر شغلی نباشه جامعه با مشکل مواجه میشه، درسته یه عده سهمیه ای یا بی اخلاق یا عقده ای اومدن توی بعضی رشته ها و دید مردم را نسبت به اون رشته بد کردند ولی ما یاد گرفتیم بدی ها را ببینیم. ادم شاغل خوش برخورد هم داریم، به خدا هیییچ رشته ای از رشته ی دیگر بالاتر نیست، اینقدر بعضی ها بد حرف میزنند که راحت میگن این رشته نوکر اون رشتس!!!! خرده نمیگیرم به همچین ادمی چون سطح شعور و تربیتش همین بوده، این فرد بهترین شغل هم داشته باشه عقده ای بودن خودش را میرسونه. احترام بذاریم بهم، کارکردن، درس خوندن، در کل زندگی کردن سخته، ما خودمون با حرفامون سختترش میکنیم. طرف اینقدررر خشم داره که بعد چند روز هنوز توی تاپیکش داره به یه قشری که واقعا وظیفشون نبوده کش سر طرف را ببند و ... بد و بیراه میگه.‌ اره شاید حق داشته باشه ولی حق بی تربیتی و بد دهنی هرررگز.

خدا انشاالله از اون ادمی نگذره که با بد حرف زدنش، دل یه نفر را از شغل و رشتش سرد میکنه و یا باعث میشه طرف دیگه خوبی نکنه.