2777
2789

میشه اسم مغازه یا برندای ترکی که قیمتشون مناسبه رو واسه لوازم آرایشی و لاک ناخن و اسباب بازی بگین؟ تاکید میکنم قیمتش مناسب باشه 

ممنون

جز لباس، خریدن هیچی از ترکیه صرف نمیکنه

مخصوصا لوازم آرایشی که تقریبا هم قیمت حتی بالاتر از قیمت اینجاست

تا میتونی لباسهای آف خورده بخر

تا هزینه لباستو اینجا خرج بقیه نیازهات کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينا مال لباس:

Adıl ışık

LC waikiki

Mango

Mavi

البته ماوى گرون تر از بقيه ست.

اين مال كفش:  FLO

براى شكلات و اينا برين فروشگاه زنجيره اى migros

مراكز خريد: 

مركز خريد cevahir (تلفظ كن جِواهير) در şişli 

مركز خريد olivium در zeytin burnu

اسباب بازى فروشى هم تو مراكز خريد هستش. برندهاى the toy store و hamley's خوبن. اسباب بازى اون جا گرونه البته.  

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
تنها چیزایی که نخریدم از اونجا همین لوازم ارایشی و اسباب بازی بود!! البته در مورد لوازم ارایش برندا ...

لباسای مناسب از کجا بخریم؟مامان بزرگم برام یه تیشرت اورد از اونجا 6هزار تومن همونو با صدتا منت از مغازه های اینجا خریدم که خانم اینا ترکه از ترکیه اوردیم 35تومن

يادم رفت بگم مارك De Facto هم خيلى عاليه.  لباس ارزون هم خواستى بايد برى منطقه ى osman bey

آفرین هی میگفت عثمان داره.میگفت یه جایی رفتیم پله میخورد میرفت پایین یه بازار خیلی بزرگ میشد.اونجا کجاست؟

لباسای مناسب از کجا بخریم؟مامان بزرگم برام یه تیشرت اورد از اونجا 6هزار تومن همونو با صدتا منت از مغ ...

مال های بزرگ و عالی داره تقریبا برندا همه جا قیمتاش یکیه ولی مثلا میبینی یه کیف کوتون تو پاساژ جواهر یبار تخفیف خورده تو فروم دو بار!

من خودم عاشق فروم استانبولم همه برندا هستن و قیمتا فوق العادس

مال های بزرگ و عالی داره تقریبا برندا همه جا قیمتاش یکیه ولی مثلا میبینی یه کیف تو کوتون تو پاساژ جو ...

مرسی عزیزم.من خودم خیلی اهل برند خریدن نیستم اونجا چون برند همه جا قیمتش یکیه تقریبا ولی وقتی میرم اینجا یه کیف میخرم 350هزار تومن که چی ترکه،اونوقت اونجا همون کیف برند نیست اما تولید خودشونه دیگه قیمتش هست 50تومن.دوست دارم اینجوری خرید کنم