jonmari مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 50 عنوان کمکم کنید 70 بازدید | 17 پست بدون نصیحت و...خریت کردم غلط کردمبیبی چکم مثبت شده و من بچه نمیخوام پسرم اوتیسمه و تواناییشو ندارم چطور میتونم بندازم ۲روزه عقب انداختم😭😭😭😭😭 1403/05/22 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14825 نظر ندم بهتره Baby , angels like you cannot fly to hell with me
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2583 ممکنه زعفرون اینا جواب ندهبه یه متخصص زنان یا ماما بگو راحتتر و بهتر میتونه کمکت کنه من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
jonmari مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 50 ممکنه زعفرون اینا جواب ندهبه یه متخصص زنان یا ماما بگو راحتتر و بهتر میتونه کمکت کنه شرایط پسرم رو بگم ممکنهدکتر قبول کنه شیاف بده😭😭😭
jonmari مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 50 میشه علایم پسرتونو بگید من ب دخترم شک دارم🥺 انشالله که نیستمهمترین علامتش نداشتن کلامه و حرکات کلیشه ای و کلا درک خوبی از محیط نداره
haboshe عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 1941 انشالله که نیستمهمترین علامتش نداشتن کلامه و حرکات کلیشه ای و کلا درک خوبی از محیط نداره همینارو داره😭پسرت چن سالشه من رفته تو چارسالگی هنوزحرف نمیزنه درحد چند کلمه کاش میتونستم بیشتر باهات حرف بزنم
jonmari مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 50 همینارو داره😭پسرت چن سالشه من رفته تو چارسالگی هنوزحرف نمیزنه درحد چند کلمه کاش میتونستم بیشتر باها ... عزیزم الکی خودتو نگران کن ولی حتما ببرش غربالگری کار متخصص تشخیصش
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2583 شرایط پسرم رو بگم ممکنهدکتر قبول کنه شیاف بده😭😭😭 آره سعی کن از سختی که داری میکشی به دکتر بگی دلشو به دست بیاری تا یه کاری کنه برات من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
jonmari مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 50 همینارو داره😭پسرت چن سالشه من رفته تو چارسالگی هنوزحرف نمیزنه درحد چند کلمه کاش میتونستم بیشتر باها ... پسر من پنج سالشه و تو پسرها خیلی شایعهبعضی بچه ها کلا دیر حرف میزنن ولی حتما غربالگری ببر
jonmari مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 50 آره سعی کن از سختی که داری میکشی به دکتر بگی دلشو به دست بیاری تا یه کاری کنه برات ممنون
haboshe عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 1941 پسر من پنج سالشه و تو پسرها خیلی شایعهبعضی بچه ها کلا دیر حرف میزنن ولی حتما غربالگری ببر ازحرکاتش میشه بگی ببخش بحثو ب بی راهه کشوندم
تنهای_اصیل عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 2583 ممنون خواهش میکنم.ایشالا مشکلت هر چه زودتر برطرف شه و غرق آرامش،سلامتی و ثروت بشی من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒