2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه زعفرون اینا جواب نده

به یه متخصص زنان یا ماما بگو راحتتر و بهتر میتونه کمکت کنه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
انشالله که نیستمهمترین علامتش نداشتن کلامه و حرکات کلیشه ای و کلا درک خوبی از محیط نداره

همینارو داره😭پسرت چن سالشه من رفته تو چارسالگی هنوزحرف نمیزنه درحد چند کلمه کاش میتونستم بیشتر باهات حرف بزنم

همینارو داره😭پسرت چن سالشه من رفته تو چارسالگی هنوزحرف نمیزنه درحد چند کلمه کاش میتونستم بیشتر باها ...

عزیزم الکی خودتو نگران کن 

ولی حتما ببرش غربالگری کار متخصص تشخیصش

شرایط پسرم رو بگم ممکنهدکتر قبول کنه شیاف بده😭😭😭

آره سعی کن از سختی که داری میکشی به دکتر بگی دلشو به دست بیاری تا یه کاری کنه برات

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
همینارو داره😭پسرت چن سالشه من رفته تو چارسالگی هنوزحرف نمیزنه درحد چند کلمه کاش میتونستم بیشتر باها ...

پسر من پنج سالشه و تو پسرها خیلی شایعه

بعضی بچه ها کلا دیر حرف میزنن ولی حتما غربالگری ببر

ممنون

خواهش میکنم.ایشالا مشکلت هر چه زودتر برطرف شه و غرق آرامش،سلامتی و ثروت بشی