2777
2789
عنوان

شما باشید بازم با این مرد زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 28 پست
کاش کشش نداده بودی

داشت حرف زشت میزد من اصلا اهل دعوا نیستم 

خدا میدونه 

منو کشیدن خونشون عقده گشایی کنن روم 

از پدر و مادرم عقده داشتن 

تو تا حالا دیدی پدر شوهر به عروسی که ففقط بهش احترام گذاشته بگه بی چاک و دهن؟  بگه خفه شو؟ 

میگه با شوهرت دعوا میکنی 

میگم خوب بین زن و شوهره شخصیه به شما چه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چند روزی صبر میکردی بعد میرفتی خونه پدرت و این مدت یکم دل شوهرت بدست می‌آوردی و اگه میدونی حق ب ...

نه خانواده اونم مقصر بودن ولی کمتر 

بخدا دوروز گذشته دل به دلش دادم کلی 

الان از این ناراحتم کلی حرف زشت بهم زدن 

عوض دفاع لال شده بود 

تازه قهر هم کرده حرف نمیزنه 

نمیدونم دردمو به کی بگم

باید چند روزی صبر میکردی بعد میرفتی خونه پدرت و این مدت یکم دل شوهرت بدست می‌آوردی و اگه میدونی حق ب ...

بخاطرش با مادرم دعوا کردم 

کلی طرفداری کردم ولی اون مثل دیوار بود 

از این دارم اتیش میگیرم

نه خانواده اونم مقصر بودن ولی کمتر بخدا دوروز گذشته دل به دلش دادم کلی الان از این ناراحتم کلی حرف ز ...

فقط سکوت وتوکل به خدا فعلا اگه شوهرت رو دوست داری ویه مدت یکم از هر دو خانواده دور باش

فقط سکوت وتوکل به خدا فعلا اگه شوهرت رو دوست داری ویه مدت یکم از هر دو خانواده دور باش

با قهر کردنش چه کنم؟  عوض من اون قهر کرده 

اگه بدونید چه حرفایی بهم زدن دیشب 

درحالی که من بیگناه بودم،  علت دعوا جیز دیگه ای بود اینا از خانواده من عقده داشتن سر من خالی کردن

حالم خیلی بده پدرشوهرم بهم هی میگفت لالللل شو دهنتو ببند تو دعوا هرچی میگه گوش کن زن که انقد زیادتر از کوپنش حرف نمزنه 

این نمیگفت بابا زشته این حرفارو نزن 

اصلا دعوا زنو شوهری به کسی ربطی نداره دخالت نکنید

با قهر کردنش چه کنم؟ عوض من اون قهر کرده اگه بدونید چه حرفایی بهم زدن دیشب درحالی که من بیگناه بودم ...

ببین حق داری ناراحت باشی

بهتر طرف هیچکدوم از خانواده هارو نگیری خونه ی هیچکدومم فعلا نری و شوهرت هم که قهر کرده نازشو نکشی بزاری سر فرصت مناسب بهش گله کنی که دوس داشتم طرف منو بگیری 

ما دعوا نکردیم یه بحث ساده بود پدرش گوش واستاده بود شنید مارو صدا زد بریم خونشون بعدش دعوا بزرگ شد

میفهمم ولی خونه ی مشترک با خانواده همسر همین مشکلاتم داره دخالت توش زیاده من خودمم مشابه این وضعیتو داشتم

ببین حق داری ناراحت باشیبهتر طرف هیچکدوم از خانواده هارو نگیری خونه ی هیچکدومم فعلا نری و شوهرت هم ک ...

دقیقا موافقم 

ولی دلم ازش خیلی شکسته اخه ظهرش که خونه بابام بودم با مامانم به خاطرش دعوا کردم که نباید به همسرم حرف میزدی 

شبش خونه اینا دعوا شد هیچی از من دفاع نکرد 

تک و تنها بودم دو نفری داشتن منو میخوردن پدر و مادرش 

گفتم حیف دل مادرم که به خاطر تو بشکنه و دعواش کنم