2777
2789
عنوان

برنج تاریخ مصرف گذشته دادن بهمون

1265 بازدید | 16 پست

صاحب کار شوهرم به هر کارگر یه کیسه برنج هندی داده 

نگاه کردیم دیدیم تاریخش گذشته به صاحب کار گفتن گفته فکر میکنید تا حالا برنج تاریخ گذشته نخورید من الان اینو پس بدم چیکار میکنن به تاریخ جدید میزنن بهش دوباره میدم به بازار 🙄😐

حالا موندم چیکارش کنم اصلا بازش هم نکردم 😒

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج مگه تاریخ مصرف داره، اونم هندی که نه حشره میزنه و نه خرد و شفته میشه

نمیدونم روش تاریخ مصرف زده چهار ماه از تاریخش گذشته 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه ها شوهرم یه گونی  برنج  محلی خریده حشره  سیاه داره. پس برده،گفته پس نمیگیرم،این حشره ها  طبیعیه!    راس میگه؟؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه ها شوهرم یه گونی برنج محلی خریده حشره سیاه داره. پس برده،گفته پس نمیگیرم،این حشره ها طبیعیه! ...

یه چیزی پهن کن توی سایه و هوای آزاد مثل پشت بام یا تراس بزار تا برن بعد نمک و سیر بنداز توی برنج 

بچه ها شوهرم یه گونی برنج محلی خریده حشره سیاه داره. پس برده،گفته پس نمیگیرم،این حشره ها طبیعیه! ...

عزیزم برنج رو یه شب و روز بذار تو فریزر همه ی اونا از بین میرن

و بریزش تو یه سطل برنج و چند حبه سیر بریز توش

مشکلی نداره

جایی مه ازش نگهداری میکردن گرم بوده باید برنج جای خنک باشه

با آبکش یا صافی هم الک کن اگه کرم داره بریزه بعد بریز توی ظرف برنج 

اول کرم میندازه اون کرم میشه شپشک 

یه چیزی پهن کن توی سایه و هوای آزاد مثل پشت بام یا تراس بزار تا برن بعد نمک و سیر بنداز توی برنج

مرسی  گلم.    برنجش   مشکلی نداره؟  ۲پیمانه پختم    ۱۵تا  حشره   بود توش ،ده بار   شستم  تا تمیز شدن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
با آبکش یا صافی هم الک کن اگه کرم داره بریزه بعد بریز توی ظرف برنج اول کرم میندازه اون کرم میشه شپشک

حشره سیاه داره توش.  اینا همون کرمن مگه؟