2777
2789

اونایی که هنوز سالمن ولی دیگه نمی پوشم رو میدم به نیازمندا. فقط در صورتی که پاره شده باشه ميندازم دور.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اونایی که پوشیدنی هستن همون موقع که از مد نیوفتادن و تمیزن میدم به یه بنده خدایی چیزیم که خیلی دیگه پوشیدم میندازم سطل زباله هیچیو نمیزارم بمونه

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی،آدم دلش نمیاد لباسی که بارها پوشیده بده به نیازمند.کار قشنگی نیست.اگه توی لباسات لباسای خ ...

کسی اطرافم نیس

یه بار مامانم جمع کرد داد به دختر همسایه حس کردم ناراحت شده بود

میتونم ببپرسم چند سالته و چه مشکلی داری!؟توی اکثر تایپک با کامنتت هات غمگین به نظر میرسی🥲منم کنجکاو ...

خب من بر اثر یک اتفاقات نحس بیماری عصبی گرفتم

مشکل جسمیم دارم

مرده متحرک

حالمم داره از سرم و دارو ... بهم میخوره

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

خب من بر اثر یک اتفاقات نحس بیماری عصبی گرفتممشکل جسمیم دارممرده متحرکحالمم داره از سرم و دارو ... ب ...

دقیقا متوجه نشدم که جزئیات مشکلت چیه

اما برات ارزوی سلامتی و حال خوب رو دارم حتی اگر جسمی نباشه تمیدوارم حال روحی خوبی داشته باشی

کسی اطرافم نیس یه بار مامانم جمع کرد داد به دختر همسایه حس کردم ناراحت شده بود

اره خوب کار خوبی نیست.چون چشم ت  چشم هستین. حداقل میدادن یکی دیگه از یه جای دیگه بهشون بده.

اگه برات امکان داره ه دار داخل صندوق ماشین سر ۴ راه ها بده به بچه های ناز نازی که کار میکنن❤خودت تنشون کن.هوای خنکم نزدیکه حتما نیاز دارن

مانتو هام رو نگه میدارم همه رو از سال ۹۵ چون سایزم کم و زیاد نشده 

شلوارم چندتایی تنگ شده بود دادم حیاط بزرگ کرد از کمر 

لباس تو خونه ها رو دستمال میکنم 

شو🧿رت و سوتین هم سطل اشغال 

لباس بچه ها کمک به بقیه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂