2777
2789

ی عالمه بازیکن خارجی کالی مثل کاکوتا گرفتن پرسپلیسم ک کلا دوتا سهمیه داشت یکیشم سوخت و دیگه خبری از نقل و انتقلالت نی امسال دیگه استقلال قهرمانه ولی خب پرسپولیس  درسته پول بازیکن نمیدن بخرن ولی خب همون پولو میتونن بدن داور ب صرفه ترم هست مثل کار هر سال

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل کار هر سال😁

اره دیگه پولو ک نمیدن ب بازکین بجاش میدن داور بسرفه ترم هست😂💙

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

دیگه وقتی کلی خرج میکنین قهرمان نمیشین بی عرضگیتونو گردن پرسپولیس نندازین. 

بازیکنی نیست که سپاهان استقلال و امسال تراکتور نخریده باشن. البته طبیعیه که بعضیا چشم دیدن موفقیت بقیه رو ندارن.

عین پاریسن ژرمن که کلی پول خرج میکرد فک میکرد با پول میتونه قهرمان اروپا بشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دیگه وقتی کلی خرج میکنین قهرمان نمیشین بی عرضگیتونو گردن پرسپولیس نندازین. بازیکنی نیست که سپاهان اس ...

ای جان نگرا نباش حتما میشید😂حتی خود پرسپولسیا هم نا امید شدن ی بیرانودند پولی داشتید ک ببخاطر ۳۰۰ ول کرد رف ترابیم ک رف اسماعیلی فرم ک رفت بیا اینم از بازیکنا متعصبتون😂حالا صالحم ک ک پولی بود رف ولی یکی بخترش مثل رامین اومد شما حتی ی خوب جایکزین نکردین با این درویش بدرد نخور

ای جان نگرا نباش حتما میشید😂حتی خود پرسپولسیا هم نا امید شدن ی بیرانودند پولی داشتید ک ببخاطر ۳۰۰ و ...

اگه به پول دادن به داور بود سپاهان ولش کنی کل ایرانو میخره، تراکتورم ارگان نظامی پشتشه. اونا بهتر و بیشتر میتونن داورو بخرن. 

رفتن که رفتن به سلامت، پرسپولیس تیمیه شخصیت قهرمانی داره که هر کی بیاد کل توانشو میذاره تا تیم نتیجه بگیره

اگه به پول دادن به داور بود سپاهان ولش کنی کل ایرانو میخره، تراکتورم ارگان نظامی پشتشه. اونا بهتر و ...

ای جان میدونم😂😂😂حتما قهرمان میشید .برو کانالای پرسپولیسو بخون حتی خودشونم ناامید شدن😂

خدا این خوشیا رو ازتون نگیره🤲🤲🤲

ایشالا خدا از شما هم هر سال رفتن ب لیگ نخبگان و دیت خالی برگشتن رو نگیره😂🙌

ای جان میدونم😂😂😂حتما قهرمان میشید .برو کانالای پرسپولیسو بخون حتی خودشونم ناامید شدن😂

حالا چند ساله ما داریم قهرمان میشیم یه سالم گذاشتیم برا شماها 😁 ببینیم چ میکنین

حالا چند ساله ما داریم قهرمان میشیم یه سالم گذاشتیم برا شماها 😁 ببینیم چ میکنین

ای جان دوساله .سال قبلش استقلال قهرمان شد .امسال ک خودت میدونی حق با کی بود جام افسایدیتونم مبارک خودتم میدونی ک افساید بود وگرنه امسالم ما بودیم