2777
2789

داشتن مهارت همیشه خوبه بلاخره یه جایی دستتو میگیره اگه نمیخوای سالن شخصی بزنی دنبال مدرک نرو اول بگرد پکیجای مجازی رایگان پیدا کن که تو تلگرام زیادم هست خودت تو خونه تمرین کن بعد اگه دوست داشتی برا آپدیت کلاسای اونایی که واقعا کارشون تمیزه و اموزش درست میدن شرکت کن

در کل برا شهرای کوچیک و متوسط چیزی که مهمه داشتن روابط عمومیه قویه اگه دوست و فامیل و خانواده و آشنا زیاد داری و اینکه اهل ارایشگاه رفتن و بزک دوزک باشن میتونی رو درامدش حساب کنی اینجوری کارت رونق میگیره ولی اگه این حمایتا رو نداری کار سخت میشه تا بیان بهت اعتماد کنن طول میکشه کلی رایگان باید کار کنی خلاصه صبر میخواد اولاش باید از جیب خرج کنی ارایشگری که سر زبون دار باشه و روابط اجتماعی قوی داشته باشه میتونه موفق بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.