2777
2789

هر جا که میبینید سرتون رو میزارید میخوابید داخل موکب های باز داخل بین الحرمین من شوک فرهنگی به عنوان یک عرب زبان خرمشهری در اولین زیارتم خوردم این بود که اولش وارد بین الحرمین یا نمیدونم تل زینبیه زنا غرق خواب اندامتون مشخصه 

سربازها هر ساعت لباس های زیرتون رو از بندی که درست کردین میندازن 

واقعا درست نیست این کارها حالا داخل ضریح هم همینطور کوهی از زنا دراز کشیده خوابیده بیدارش میکنی جا برات باز کنه انگار طلب کاره 

آدم میره نهایت یک هفته رفت و آمدشه نه یک ماه 

بنده خداها عراقیا نمیتونن باهاتون یک کلمه حرف بزنن 

ما رفتیم داخل سرداب به زور نشستم چند تا خانم عراقی میخواستن بشینن جا نموند یه خانم دراز کشیده اینا انگار روش نشسته بودند بیدار شد گریه و ناله خانوم پام رو شکستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع اربعین کربلا همینطوره

کلا ماه محرم سفر وضع کربلا همینه

من اربعین اونجا نبودم ولی ده روز اول محرم سفر کربلا بودم دقیقا وضع به همین صورت بود

خب چی کار کنن بنده های خدا 

پول ندارن برن هتل و مسافر خونه

در ضمن اونایی که تو حرم و بین الحرمین میخوابن بیشتر خود عراقی ها هستن که از شهرای دیگه اومدن کربلا نمیرن هتل میان بین الحرمین میخوابن

ایرانی ها اکثرن یا موکب میرن یا هتل

ولی وقتی شلوغه چاره ای نیست

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

نمیدونم,منکه دوبار اربعین رفتم چنین صحنه هایی ندیدم،،ولی خب خوابیدن که بعید نیس،،چون داخل خود حرم طبقه بالا وپائین رو گذاشتن برای خواب،،حتی در مواقع معمولی..طبقه ای هم که حرم هست اینقدر شلوغه که دو زانو هم نمیتونی بشینی چه برسه به اینکه بخوابی...

توی بین الحرمین هم هر موقع سال که بری خود عربا اطرافش خوابیدن و مثل ما نیستن که مثلا بگن زشته و فلان...

در مورد عربا هم کلا نگران نباش،خوب حق خودشونو میگیرن،،الانم از ایرانیا متنفر شدن،،فقط سنگ‌ ندارن بزنن تو سرمون..اینقدر باما بد برخورد کردن که من کلی دلم شکست