2777
2789

اصلا دلیل تعریف کردن این حرفاش چیه همشم بامنظور 

مادرعروس فلانی مریض بوده براش گوسفند کشته مریض بوده بهش پول داده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

هروقت میرم خونشون باحرفاش اعصابمو خردمیکنه 

منم نمیتونم جوابشو بدم چون مستقیم حرفشو نمیزنه

اگه میفهمیده مادرشوهراینجوریه اصلا ازدواج نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوسفند دو نفهمیدم چی شد!

زن یکی از فامیلامون مریضه شوهرش بی پوله مادرزنه براش گوسفند گشته کلی گوشت گذاشته تو یخچالشون حالا مادرشوهرمن خدانکنه زن یکی یافامیل زن یکی یکاری نکنن حالا دیگ هرشرایطی بوده هرچی بوده صدبارباجزئیات تعریف میکنه همشم بامنظورر خیلی رومخه

اهمیت نده اون داره میگه بهم پول بده برام خرج کن توهم بگو فلانی مادرشوهرش هر مناسبتی براش طلا میخره.پول داده پسر و عروسش برن سفر و....سسشر که کنتور نمیندازه تا میتونی بگو😂مادر شوهرمنم همیشه از خواهر گفته هاش میگفت که غرق رفاه و پول پسر وعروسشونن و اینطوری شوهر اوسکولمو خر میکرد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
زن یکی از فامیلامون مریضه شوهرش بی پوله مادرزنه براش گوسفند گشته کلی گوشت گذاشته تو یخچالشون حالا ما ...

بی تفاوت باش بزار فکر کنه اصلا حواست ب حرفاش نیست 

ببینه سرخ شدی ناراحت شدی دست از سرت برنمی داره