2777
2789
عنوان

همش راست بود

139 بازدید | 12 پست

خیلی ترسیدمممم یکیوچن وقت پیش  دیدم بش گفتم چت ووق دیگ حامله میشی یااااخدااااا دیروز بم گف بارداره  این منو نترسوندددااا این ک خالم بم گف توجن داری  همیشه قرعه کشی اسممو. مینویسن فامیلاو همسایه ها درجا درمیان. ولی براخودم شانسم اینجورنی‌ . خالم بم گف جن داری برااینه همیشه همون میشه . خیلی ترسیدم   هروقتم دلم می‌شکنه تا میگم فلانیو سپردم بخدا درجا براش اتفاقی میفته خیلی میترسم نکنه خالم راس گفته .  چن بارم خداشاهده تو ذهنم یکی یهو اومده تو ذهنم گفتم فلانی عروسی می‌کنه بخداااااا عروسی کرده . تروخدانیاین بگین حس ششممم و فلان یا بگین حسم چیه بخداترسبدممممم خیلی ترسیدم ینی جن دارم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم واقعااا بدبختمااا ولی محاله دلم بشکنه برا سختی کسی طرفم زندگیش خوب نشه نمی‌دونم چ حکایتیه . خب ...

منم دقیقا هر کی اذیتم کرده قضاوتم کرده دقیقا همون بلا سرش اومده چیزی نیست عزیزم نترس دلت پاکه

جن کجا بوددد بنده خدددامنم هروقت هوس حلوا میکنم به هفته نمیکشه خبر میاد یکی به رحمت خدا رفته

خخخ آخه من همیشه حرفام راس میشه بخدا شوهرم. چن روز پیش بش گفتم. چن ماه خبری از فلانی نی ترسید گف تروووخدااااا چراگفتیوای بحالت امشب بزنگه . زنگ زد همون طرف شب بشوهرم شوهرمم گف دهنتو نیستی حالازنگ زد خخخخ