2777
2789
عنوان

با این شرایط طلاق بگیرم یا نه

3788 بازدید | 146 پست

سلام خانما خواهش میکنم مثل خواهرتون راهنماییم کنید من واقعا احتیاج دارم بنظرتون...

من ۲۳سالمه شوهرم۳۴توی سن پایین ازدواج کردم و خیلی مشکل دارم اولیش اینه شوهرم بشدت شکاکه یعنی تنهایی نباید بیرون برم به لباس و مو و... گیر میده ..

خانوادشم توقع دارن من برم تمااام کارای مادرشوهرمو انجام بدم  چون دستش درد میکنه با اینکه دوتا جاری دیگه دارم که یکیش طبقه بالا اونا هست ولی میگن چون تو فامیلی(شوهرم پسر عموی مادرمه)تو باید بیای کمک و دختراشم بچه دارن 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من درسم خیلی خوب بود و خانوادم حمایتم میکنن که جدا بشم تا بچه ندارم و دانشگاه برم خواهرمم شاغله که میگه برات کار پیدا میکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درسم خیلی خوب بود و خانوادم حمایتم میکنن که جدا بشم تا بچه ندارم و دانشگاه برم خواهرمم شاغله که م ...

چی میخوای خواهر منم شرایط مثل تو عه البته شوهرم صد تا مشکل دیگه هم داره امسال کنکور دادم برام دعا کن قبول بشم

شوهرم وضع مالی خوبیم نداره و خیلی پخمه اس یعنی یکی تو صورتش بمن توهین کنه مثل پدرش هیچی نمیگه و براش مهم نیست فقط میگه من دوست دارم و عاشقتم ولی افسرده و خونه نشینم کرده و تنهاااا خیلی 

چی میخوای خواهر منم شرایط مثل تو عه البته شوهرم صد تا مشکل دیگه هم داره امسال کنکور دادم برام دعا کن ...

من دانشگاه ازاد میرم دیگه حوصله کنکور ندارم

عزیزم ساده ای تو‌رو‌کردن خدمتکار بی جیره خودشونخانواده نداری؟ رو‌چه حسابی یا یازده سال بزرگتر ازدواج ...

تازه‌پدرشوهرم میگه پسرم حیف شده ...میخوام جدا بشم دیگه

من ۱۶ سال زندگی مشترک بهت میگم‌.دوران عقد فهمیدم بد دل و شکاکه اما از طلاق ترسیدم  حالا با دو بچه و با سن کمی که داشتم پیر شدم چه از طاهر چه باطن .مریضی اعصاب و روان گرفتم . چون هیچ وقت این جور آدمهایی درست نمی شن فقط فرصت‌ها تو از دست می دی و آخرش مثل من بیماری اعصاب میگیری تا بچه نداری برو 

چه رشته ای میخوای بری

زبان انگلیسی یا حسابداری ,خواهرم حسابداره از منم بزرگتره ماهی۳۰حقوق میگیره انگار من ده سال از اون پیرتر سدم از لحاظ قیافه و دلمردگی

من ۱۶ سال زندگی مشترک بهت میگم‌.دوران عقد فهمیدم بد دل و شکاکه اما از طلاق ترسیدم حالا با دو بچه و ...

مادرمم همینو میگه چندبار قهر کردم باز برگشتم ،الانم تصمیمم جدیه فقط دنبال تایید بقیه هم هستم انگار مغزم قفله درست و غلط چیه...یه‌مدت منم قرص افسردگی مصرف کردم