2777
2789
دارم از غصه خفه میشم زنگ میزنم دعوا راه میندازه چون مطمئنم پای کس دیگه وسطه بخاطر اونه ک میگه زنگ نز ...

شما مهریه رو بذارین اجرا و اگه شوهرتون اومد که از خونه بیرونتون کنه زنگ بزنین 110و صورتجلسه کنن که شما نمیخوایین از خونه شوهر برین بلکه شوهره از خونه بیرونتون میکنه اینجوری هم مدرک داری که با پای خودتون خونه رو ترک نکردین و شوهرتون شما از خونه بیرون کرده که این مورد خودشم تو دادگاه برای شوهرتون بد میشه

مهریه رو بذارین اجرا تا اینقدر طلبکار نباشه

شما مهریه رو بذارین اجرا و اگه شوهرتون اومد که از خونه بیرونتون کنه زنگ بزنین 110و صورتجلسه کنن که ش ...

خب بعدش کجا برم بعد صورت جلسه منظورم 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعدش کجا برم بعد صورت جلسه منظورم

خب بعدش اگه شوهرت نذاشت خونت بمونین تو دادگاه محکوم میشه ک خانمش و از خونه انداخته بیرون و این هم خودش جریمه و داره و تو دادگاه میتونین با این صورتجلسه برای گرفتن نفقه و مهریه کارتون آسانتر پیش بره 

قانون جنگل نیست که شوهرتون هر چی دوست داشت اونطوری رفتار کنه

مدیریت زمان خیلی مهمه.

شما میدونی راه پس نداری پس میای خیالبافی میکنی ک شوهرت بهت تعهد داره و خودتو خوشحال نگه میداری .

با صبر مقدار مقدار پول جمع کن اگر طلا میتونی بخری هر ماه ی مقدار بدون اینکه کسی بفهمه بخر.

خب راجب خودتم باید بگم از صبح با عشق بیدار شو و با خودت جملات مثبت تکرار کن شب هم با تاپیک مثبت از بقیه نظر بخواه .

ببین تو بجز خدا ب کسی اعتماد نکن وقتش برسه زندگیت با پس اندازات قشنگ میشه

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

میدونی منم شرایط شمارودارم شایدم ازشمابدترم ولی شوهرمن اصلااهل خیانت نیس ولی دست بزن شدیدداره خیلی کتکم میزنه ۲تادخترکوچیک دارم جای ندارم برم خونه پدرم هست حمایت هم میکنن ولی شرایط مالی‌شان خیلی افتضاحه نمیتونم برم دیگه سعی کردم قلبموازسنگ کنم فقط الان یک هدف دارم اول رسیدگی ب خودم روحیه ی خودمم وجم کردن پول واینکه بتونم یه هنری یه حرفه ای یادبگیرم ک ازش پول دربیارم ومنت کسی رو نکشم دیگه قلبم رو ب روی همه چی بستم توم سعی کن بیخیال بشی سعی کن بی تفاوت باشی دیگه اصلابرات مهم نباشه فقط سعی کن خامش کنی فقط پول بگیرپس اندازکن

حقیقتاً می‌خواستم واقعاً هیچی نگم ولی اونجایی که گفتی رسیدی و بلافاصله دوباره باردار شدی و شوهرت شروع کرده دوباره خیانت می‌کنه فهمیدم نباید تو این تاپیک بمونم و نباید ادامه حرفاتو بخونم چون تو الان هر حرفی هم بزنن تو باز کار خودتو می‌کنی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من نمی‌گم انشالله فلان بشه اینجوری بشه

نظر من اینه روی خوب داشته باش در ظاهر ازش چیزی فهمیدی بزن به نشنیدن به مادرشوهرت و مادران گله نکن

پنج سال باهاش زندگی کن خودتم بچه هات به دنیا اومدن بده مادرت برو سرکار خورد خورد طلا بخر مستقل که شدی جدا شو

همه طلا ها هم بزار بانک که شوهرت بو نبره

لطفا لایک نکنید