2777
2789

اگه خواننده ی مورد علاقه ش باشه اره، کسی به من این کادو رو بده خوشحال میشم 😍😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قشنگه بنظرم

تا حالا یه کادو جالب بهش ندادم همش لباس اینا بوده چون من تولدم قبل تولدشه زیاد کاری نمیکنه برای همون منم از ذوق میفتم .

اما این سری اصلا مهم نیس تولدم چیکار کنه خیلی وقتی گاهی به فکرم میرسه این کادو برای تولدش انتخاب کنم اون روز میخوام از خانواده دور باشه باهم بریم بیرون،

از الان میخوام پولامو‌جمع‌کنم دوتا بلیط بگیرم.

اما از کجا ‌چطور باید بگیرم؟

روز تولدش بلیط هارو بدم بهش یا یه روز قبلش؟

نمیدونم چطور کادوشو بدم

اگه خواننده ی مورد علاقه ش باشه اره، کسی به من این کادو رو بده خوشحال میشم 😍😍

خانوما اره اقایون نمیدونم.

چطور کادوشو بدم؟

روز تولدش ؟

یا فرداش بریم؟

اینترنتی میشه بلیط گرفت؟

آره اگه خواننده مورد علاقش باشه

خواننده مورد علاقش ابی‌ه😂

از اینای که ایرانن نمیدونم کدومو دوس داره دقیق،

فکر کنم بابک جهانبخش.

یه بار پرسیدم کدوم خاننده ایرانی دوس داری درست جواب نداد

اخه روز تولدش شاید نبود کنسرت خواننده مورد علاقش،

اون موقعه چیکار کنم؟

خواننده مورد علاقش ابی‌ه😂از اینای که ایرانن نمیدونم کدومو دوس داره دقیق،فکر کنم بابک جهانبخش.یه بار ...

ببین من پیامای قبلیتو نگاه کردم چون کادوی یونیک و متفاوتیه به نظرم خوبه 

ببین کدوم آهنگارو بیشتر دوس داره از این فردی که بلیت گرفتی چیزی گوش داده تا حالا؟ یه بار براش بذار ببین واکنشش چیه

هعی کاش منم یه شوهر داشتم بلیط کنسرت موردعلاقمو بهم هدیه میداد💔😭😂

خیلی قشنگه کارت خوش بگذره بهتونن🙌🙌💕💕💕

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

خانوما اره اقایون نمیدونم.چطور کادوشو بدم؟روز تولدش ؟یا فرداش بریم؟اینترنتی میشه بلیط گرفت؟

روز تولدش بهتره به نظرم😁

اره میشه 

از ایران کنسرت ، ملوتیک یا بقیه سایتا میشه گرفت

ولی فکر میکنم محرم و صفر کنسرتی نباشه😬

:)