2777
2789

درسته زور عشق زیاد 

اما زور سرنوشت زیادتر 

دقیقااا حرفش حق بود 

نمیگم ها زندگی قشنگه خداروشکر 

اما خوب با این روند هرچقدر هم تلاش کنی آرزوهامون دورتر میشن 

انگار قلب ذهن و آرزوهامون با سرنوشتمون خیلی فرق داره 

چی میشد اگه خانواده منم پولدار بودن چی میشد بابابزرگم به جای اینکه پول هاشو الکی خرج این اون کنه جمع می‌کرد تا الان زندگیمون بهتر شه

حالا هم که به خودمون رسیده هرچی تلاش می‌کنیم اما موفق نمیشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای گفتی پدر بزرگ داغ دلم تازه شد😑اين شهر ما تماما زمین هاش برای بابا بزرگم بوده اونوقت از سر دلسوزی و بدبختی داده به یه عده فقیر حالا بیا وضع زندگی متوسط مارو نگاه کن ماشین های خارجی اونارو نگاه کن 

همیشه هم میگن خدا پدربزرگ‌تون رو خیر بده😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

آره من بابا بزرگم پول دار دارم  ولی پولش شامل نوه های پسریش میشه ن اینکه بدم بیاد اصلا فقط مشکلم اینکه انتظار داره موقع سختیش دختراش و بچه هاشون جمعش کنن چون اونا هیچ کدوم نمیان سراغش میگن چرا ب اون یکی بیشتر دادی ب من کمتر سر همین جنگن