2777
2789

گرون نگرفتی؟ 

من یه ست ۱۹ تکه دانالو خریدم یک و چهارصد 

لباس بچه الکی گرونه مامانم پارچه خریده خودش برام بدوزه از چهل سانت پارچه چهار تا شلوار نوزاد درمیاد خیلی هم ناز شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب همه که شرایطشون مثل هم نیست ....

شما که اوردی قبلش باید فکرشو میکردی ....حالام فکرشو نکن همش فدای یه تارموهاش انشاالله بزرگ و عاقبت بخیر بشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

گرونی که هست..کسی منکرش نیست..

سعی کن از جاهای ارزون خرید کنی...

من دو تا پیرهن خوب برا پسرم گرفتم دونه ای ۱۶۰

یه دونه هم با شلوارک گرفتم برای مهمونی..چهارصد و خرده ای شد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

دوستم رفته تو کار فروش آنلاین محصولات آرایشی به منم میگه بیام ...هر چقدر فعالیت کنم پر فروش باشم سوش+پورسانتش میصرفه

حالا ی تلنگر شوهر لازمم تا برم ثبت نام کنم

کار خانگی هست دیگه.....

خواستید شما ازش بپرسید

روبیکاtrustisho

Trust.vahdan اینستا

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
از وقتی رئیس رفت

ازماه بعد بازمیشه نگران نباش ....الان کلا جلوی همه وام هارا گرفتن. و دوباره دارن امار دهک های مردم را میگیرن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ازماه بعد بازمیشه نگران نباش ....الان کلا جلوی همه وام هارا گرفتن. و دوباره دارن امار دهک های مردم ر ...

امیدب هس باز بشه؟ من مهر انشالله زایمانمه ولی به اون وام هم دلخوش بودم لازمش داشتم😑

باشه ولی انقدر لباسا گوگولی تو بازار هست ادم دلش ضعف میره

بچه زود بزرگ می شه سعی کن لباسای گرون نخری..حالا یه دست گوگولی بخر برا مهمونی ولی بقیه رو ارزون بردار...

بعدم نگهشون دار برا بچه بعدی..البته اگه قصدش داری

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
هعییی میدونستم اون بره همه مصوباتش هم میرن همه دولت ها موافق فرزند آوری نیستن ، اولویت نیس براشون

نمیدونیم چرا شانس نداریم .والا همش درباره اش چرت میگفتند ولی بخدا اوصاع لااقل بهتر حالا بود